Care e mesajul lui Iohannis privind revocarea şefei DNA

11 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Care e mesajul lui Iohannis privind revocarea şefei DNA

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a refuzat pentru a treia oară să meargă la audierile din Comisia de a privind anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, şi, din acest motiv, parlamentarii comisiei au cerut Ministerului Justiţiei, revocarea ei din funcţie.

Marţi, într-un briefing de presă ţinut la Cotroceni, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi, a fost întrebată de ziarişti dacă preşedintele Iohannis ar fi dispus să semneze un decret de revocare din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

"Vreau să vă amintesc faptul că Președintele României, nu mai departe de ultima conferință de presă, la care știu că ați fost cu toții prezenți, a primit o întrebare tocmai despre acest subiect și, vă amintesc, încă o dată, evaluarea domnului Președintele, faptul că este foarte mulțumit de activitatea conducerii Direcției Naționale Anticorupție. Mai mult de atât, nu există comentarii suplimentare. Vorbiți, desigur, despre acțiunile unor alte instituții, care au dreptul să acționeze constituțional. Dar, din acest punct de vedere, Administrația Prezidențială nu are alte lucruri de adăugat", a răspuns Mădălina Dobrovolschi.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră