Vineri, la Clubul Țăranului, The Crossroads & Steve Clarke live !

23 Sep 2022 | scris de Alex Revenco
Vineri, la Clubul Țăranului, The Crossroads & Steve Clarke live ! Galerie foto (2)

Pe 23 septembrie, La Mama – Clubul Țăranului împreună cu Fundația Muza și Asociația Mike Vlahopol – Musicians 4 Musicians prezintă un concert extraordinar susținut de  Mike Vlahopol & The Crossroads. Ce spune Mike- Cel mai nou coleg al nostru,  vocalul Miguel Pous, este tocmai din MEXIC, așa că trebuie să veniți să vedeți The Crossroads într-o nouă formulă, plină de energie și foarte fresh. De asemenea, noul nostru coleg cu bassul, Paul Baciu, pe care cu siguranță majoritatea îl cunosc foarte bine din alte proiecte mari muzicale din România, cum ar fi, Sarmalele Reci, Damian Drăghici și alții. Călin Cruceanu aka Colin Crossman, mezinul formației, a venit în trupă cu un aer proaspăt și dornic să bată toba. Deși foarte tânăr, are deja un istoric impresionant de trupe și festivaluri în CV-ul artistic.

MIKE VLAHOPOL & The CROSSROADS te invită să petreci o seară în care poți “trage cu urechea” la primele piese proprii înainte ca ele să apară pe album. Așadar, piese proprii dar și coveruri “oldies but goldies”, unele dintre piese fiind orchestrate și aranjate într-o manieră proprie și inedită. Este o incursiune în istoria muzicii “pe repede înainte”a anilor 60/90 pe ritmuri de blues, funk și rock. 

Mike Vlahopol & The Crossroads (foto 1) are marea placere de anunța ca pe 23 septembrie vor avea un invitat special din S.U.A. care a venit special sa cante cu trupa din România. Este vorba despre  Steve Clarke (foto 2) un celebru bassist, compozitor, orchestrator. Prietenia cu Mike Vlahopol a inceput inca de pe vremea faimosului club Big Mamou, unde cei doi au concertat prima oară la un jam session. Preț bilet- 45 lei.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră