Unde mergem? Concerte din weekend

20 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 20 ianuarie

În clubul Louisiana - blues, jazz & soul (Drumul Taberei nr. 18), de la ora 21.00, Călin Cyfer - chitară, voce, Adi Tetrade – tobe şi Cătălin Răsvan – bass susţin concertul Power Blues Louisiana style. Călin Cyfer este un împătimit al ghitarei slide, cu o tehnică fluidă şi expresivă şi o remarcabilă energie interpretativă. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu irizaţii metalice. Având o experienţă concertistică de peste 20 de ani, se află într-o permanentă căutare de natură estetică. Intrarea 25 de lei şi rezervari la 0731 497 007

În club Quantic, cântă Ka Ga Ian, una dintre primele trupe de folk metal apărute în România. În noiembrie trecut, grupul bucureştean a lansat albumul intitulat ''Neamul Dacilor'', acesta fiind primul LP în care se găsesc melodii precum ''Joacă Dacii'', ''Doina'' şi ''Sfânta Cetate''. În urma revenirii din 2016, trupa s-a bucurat de o primire călduroasă şi promite o seară caracteristică de joc şi hore.Iată programul Acces public : 20:30, Pyroblast: 21:00-21:40, Adastia: 22:00-23:00, Ka Gaia An- 23:20-00:20. Intrarea 30 de lei.

Les Elephants Bizarres susține un concert la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22:30. Trupa a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ în 2010 cu LP-ul de debut, "Hello". În 2011 şi 2012 a plecat în turneu în întreaga ţară şi a lansat mai multe single-uri: "Smile", "Wish You Were Here" şi "Nu mă opri". În 2014 a lansat cel de-al doilea album, “Zoologic”, şi a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artişti ca: Billy Idol şi James Blunt. Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câştigat premiul “Best Alternative Band” acordat de revista SUNETE şi a fost aleasă de către un juriu internaţional pentru a urcă pe scena Forbes Cool Brands Gala. În 2015 Les Elephants Bizarres a lansat single-ul “Girls Gone Wild”, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material. 2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din ţară, lansarea piesei “Roşu Neon”, dar şi invitaţia de a deschide concertul Maroon 5 de la Bucureşti. Sfârşitul de an a însemnat un al doilea single ce anunţă noul album, “Shivers” fiind prezentat publicului la sfârşitul lunii noiembrie. Biletele la concertul din Hard Rock Cafe sunt VIP - 40 lei (loc la masă, în fața scenei), Acces General - 30 lei (loc la masă, în sală), Fără loc – 30 de lei

În club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50), pe la ora 22.00, începe înca o editie de "Mi-e dor De Vama Veche", unde ne antrenam pentru noptile de vara 2017. “Un eveniment menit sa ne aduca zambetul pe urechi si pana la buze, sa ne facem dans si sa bem titirez pana dimineata”. De muzica se va ocupa Gabi (E.M.I.L./Niste Baieti). Intrarea este liberă şi bautura ieftina.

Sâmbătă, 21 ianuarie

Concert Vița de Vie în JamStage (Palatul Bragadiru) de la ora 21.00. Grupul bucureştean şi-a lansat partial la sfarsitul lui octombrie un nou material discografic, menit sa incununeze cei peste 20 de ani de activitate ai trupei. "Şase (+)" reprezinta prima parte din albumul Şase/Şase. „Noul album Viţa de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoţie şi energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuţi pe metereze”, spune Adrian Despot. Pe scena din clubul  JamStage, Despot & Co vor cânt piese noi dar si multe din melodiile consacrate de pe celelalte albume, in primul concert sustinut in Bucuresti in 2017. Nu uitati, Vita-de-Vie va lansa cate un nou single de pe albumul "Sase (+)" în fiecare 20 ale lunii. Viţa de Vie înseamnă: Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (chitară bas) şi Mihai Ardelean (clape). Warm-Up & Afterparty cu LEO (aka Leonardo Stănoi), promotor al culturii alternative în România cu peste 18 ani de experiență. Biletul de acces este 35 de lei în avans şi 45 de lei la intrare

În clubul fabrica, de la ora 22.00, vine Benny Page este unul dintre cei mai buni producatori si DJ din lume, cu un rol decisiv in dezvoltarea si formarea soundului drum and bass din UK. Cu puternice influente de Dub , Reggae , Ragga, Trap si Hip Hop, sound-ul lui Benny Page este unic si exploziv, numele fiind egal cu productii de prim rang. Are la activ remixuri pentru nume ca Sony, Universal si London Records lucrand cu artistii ca Jessie J,Tinnie Tempah, Misha B, Snoop Lion, Arlisa & Nas , Ed Solo si multi altii. Biletele sunt 25 de lei în avans şi 30 de lei la intrare.

Seară de folk în clubul Louisiana, cu Mircea Ciocu Vintilă, de la ora 21.00. Supranumit “ Lordul John “ , face parte din prima generatie de artisti folk de la noi . Compozitor si interpret , muzician de mare valoare , Mircea Vintila este artistul la care te duce imediat gandul cand pronunti cuvantul “ folk “ . Are o impresionanta discografie , atat solo , cat si in diverse colaborari . Lordul John , Bade Ioane , Fat-Frumos , Mielul , Pamantul deocamdata , Hanul lui Manuc , Draga Miruna , sunt doar cateva din minunatele sale creatii. Intrarea 25 de lei şi rezervari la 0731 497 007.

Dan Byron va susține un set acustic la unteatru (str. Sf Apostoli, nr 44), de la ora 21.00. În repertoriu se vor regăsi piese din toată cariera sa muzicală, atât aparținând trupei byron cât și din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi. Pret Bilet: 40 lei. Rezervari rezervari@unteatru.ro sau sms la numarul 0721.268.516. Bilete online: https://goo.gl/XGf1wc (TOMTIX), https://goo.gl/59QUSP (MYSTAGE.ro). Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon.

De la ora 20:00, clubul Quantic da startul petrecerilor pe 2017, cu Sun Boulevard & Pistol cu capse Live! Afterparty cu Jiji. Intrarea 15 lei.

Seara de pe la ora 10 si pana dimineata sunteti invitati in Private Hell Club la o noua editie a Rockotecii cu Lenţi Chiriac.

Dupa marele succes pe care l-a avut Open Microphone în decembrie 2016 , sâmbătă are loc primul eveniment din 2017. În clubul La Cena (Maria Rosetti 1), împreuna cu Pogo si formatia sa o sa cantam si o sa dansam hituri din toate timpurile.

Duminică, 22 ianuarie

De la ora 20:00, vă așteptăm la primul concert caritabil „Alvin merge înainte" în Silver Church. Vor urca pe scenă:DOC, Sisu Tudor, Cedry2k & Jianu, Stres, Dragos Miron, Carbon a.s. NarcoBranco,  Sectiunea Salajan (Robert Drg SSS3, Dinte SSS3, Amer1knu Official), Leo & Kayo, OCD, OSCAR pe zonă, Dragoş Anghel - chitara acustica si voce, etc. Intrarea va avea o taxă simbolică de 20 de lei, iar participanții la eveniment care doresc să ofere mai mult, sunt liberi să o facă. Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi redirectionați în totalitate către Alin, care are nevoie de o sumă totală de 20.000 de euro. Alin Horațiu Huțanu sau Alvin Capon, cunoscut ca Hootz pe scenă, e omul care are mereu o glumă și o vorbă bună, care te scoate din orice stare, oricât de rea ar fi. E omul care respiră hip-hop și care ne-a susținut moral în toți anii ăştia. L-am întrebat de multe ori dacă are nevoie de ajutor și a spus mereu că „nu", poate din modestie sau fiindcă n-a vrut să deranjeze pe nimeni. Adevărul e că are nevoie de noi, ca să poată să meargă din nou, așa ca noi toți.

La Ceainaria ARTea, de la ora 19.00, Ambra va invita sa impartasiti clipe divine in acorduri de chitara portugheza.Intrarea este 25 de lei, rezervari: 0773 303 113.

La Serendipity art, coffee & tea, de la ora 22:00, avem What Is This Thing Called Love. Este proiectul muzical imaginat de interpreta Ruxandra Zamfir împreună cu muzicianul Mihai Iordache, ce îşi propune sa ilustreze colaborarea dintre doua instrumente soliste – vocea umana si saxofonul.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră