Ultimele pregătiri pentru showul Kings of Leon

13 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Ultimele pregătiri pentru showul Kings of Leon

Pregătirile au intrat în linie dreaptă pentru primul concert susținut de grupul Kings of Leon în România.

Sâmbătă, pe 17 iunie, la Arena Naţională, americanii cântă la București, în cadrul turneului Walls, piese de pe noul album, dar și hiturile care i-au făcut celebri în întreaga lume. În deschidere, DJ J The Funky Bear (RO), Golan (RO) și LP (SUA). Porțile stadionului se deschid de la ora 17.30. Este un eveniment organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Kings of Leon este primul concert din acest an de pe stadionul național și probabil cel mai scump concert al verii de la București. În tribune vor fi spectatori atât din România, cât și din țările învecinate. Scena impresionantă de la Arena Națională va avea o dimensiune de 480 mp. Hartă acces pe sectoare atașată.

 Traficul din zona stadionului va fi restricționat în ziua concertului, în intervalul orar 16.00-23.00, atât pe strada Maior Ion Coravu, strada Tony Bulandra, cât și pe străduțele care leagă strada Vatra Luminoasă de strada Maior Ion Coravu. Aceste restricții nu se aplică în cazul riveranilor.

 Datorită controalelor de securitate sporite, organizatorii recomandă publicului să ajungă cât mai devreme posibil. Autoritățile locale și organizatorii vor aloca efective serioase pentru siguranța participanților. Firma de pază are un efectiv de 400 de agenți. În cazul în care vremea este nefavorabilă, acoperișul retractabil de pe Arena Națională va fi tras. Showul Kings of Leon va dura aproape două ore.

Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la concertul Kings Of Leon. Fanii Kings of Leon și LP sunt sfătuiți să-și achiziționeze bilete doar de pe site-ul www.bilete.ro și din rețeaua Bilete.ro (în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter).

Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici. Bilete.ro nu garantează valabilitatea biletelor achizitionate prin intermediul altor comercianți. Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro. Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau prin intermediul altor site-uri de profil, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.

 Alive a luat naștere din aceeași echipă care a creat și promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poarte mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experiență în organizarea showurilor de amploare, peste 200 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) și reprezentații cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers,  Parov Stelar, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Rixton, Peter Bjorn, John, Sono sau Buena Vista Social Club.

 BILETE ONLINE - www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro. Prin comandă la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ). Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro şi reţeaua magazinelor partenere. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23, Categoria 1: 230 lei, Categoria 2: 180 lei, Categoria 3: 160 lei, Categoria 4: Sold Out, Categoria 5: 95 lei, Golden: 285 lei, Gazon: 190 lei, VIP: 500 lei.

.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră