Mâine începe Metalhead Meeting 2018

05 Iul 2018 | scris de Alex Revenco
Mâine începe Metalhead Meeting 2018

Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting are loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane iar headlinerii festivalului sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM (foto), brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA. olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angren si romanii de la Dirty Shirt.

Alte trupe prezente la festival sunt: Animae Silentes (gothic - Italia) , Psycorepaths (hardcore - Grecia), The Colony (melodic metal - Scotia), An Theos (epic folk metal - Romania), Rhemorha (modern metal - Siberia/Rusia), Phenomy (groove thrash metal - Liban), Blood Oath (death metal - Marea Britanie), Siska (Hard rock symphonic metal - Italia) si InSammer (melodic dark metal - Suedia).

Dupa cum a fost si in celelalte şase editii, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum si multe trupe faine de peste hotare dar si din tara. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect si o organizare fara cusur, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Abonamentele costa 229 de lei pana pe 5 iulie si 250 de lei la intrare iar biletele de o zi sunt 129 de lei si 150 de lei la intrare, disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere.

Programul festivalului aici: https://static.iabilet.ro/img/db/event/00/79/37/00000034811-3e1e.jpg?ts=1530355777

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră