Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era gata de a sări de pe un pod: "Ia-mă de mână, vom reuși, jur"

12 Sep 2024
Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era gata de a sări de pe un pod: "Ia-mă de mână, vom reuși, jur"

Legenda rockului Jon Bon Jovi a avut cuvintele magice pentru a ajuta o femeie aflată în dificultate marți seara... aparent convingându-o să nu sară de pe un pod din Nashville, Tennessee, screi TMZ

Cântărețul „It’s My Life” filma un videoclip pentru melodia sa „People’s House” pe podul pietonal John Seigenthaler din Nashville, Tennessee, în jurul orei 18:00, când JBJ a observat o femeie care avea nevoie de ajutor.

Femeia în cauză părea să se pregătească să sară de pe faimosul pod -- dar Bon Jovi s-a apropiat de ea și a vorbit cu ea, convingându-o să nu-și pună capăt vieții.

Surse apropiate spun ca Bon Jovi se ocupă în mod obișnuit de persoane aflate în criză, de la foame la lipsă de adăpost, printre alte probleme, prin munca sa cu fundația sa, JBJ SOUL FOUNDATION. Are o pregătire extinsă în a vorbi cu persoane care se confruntă cu o criză... dar a făcut ceea ce ar fi făcut oricine în acea situație.

Bon Jovi chiar a ajutat ​​să tragă femeia peste marginea balustradei, cu ajutorul unui alt spectator.

Departamentul de Pompieri din Nashville și Departamentul de Poliție Metro Nashville au răspuns ambele la fața locului... șeful poliției din Nashville, John Drake, l-a aplaudat pe cântăreț pentru că a luat măsuri rapide.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră