Interpreta melodiei ”Lambada” a fost găsită moartă, carbonizată

19 Ian 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Interpreta melodiei ”Lambada” a fost găsită moartă, carbonizată

Cântăreața braziliană Loalwa Braz Vieira, membră a trupei Kaoma, a murit la vârsta de 63 de ani. Cadavrul ei a fost găsit joi carbonizat, în mașina acesteia, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, s-a aflat din surse din cadrul poliției, citate de people.bfmtv.com.

"Da, pot confirma acest lucru'', a declarat pentru AFP un polițist de la comisariatului local, referitor la moartea artistei, fără a oferi detalii suplimentare imediat.

Potrivit presei locale, corpul cântăreței a fost găsit carbonizat în interiorul vehiculului său, nu departe de domiciliul acesteia.

Prezența a doi bărbați înarmați a fost semnalată în apropiere de locuința cântăreței în timpul nopții, potrivit site-ului de știri G1, care citează ''informații preliminare" ale Poliției militare locale. Dar este încă prematur să se stabilească o legătură formală cu decesul, potrivit anchetatorilor citați de G1.

Brigada de pompieri locală a fost apelată telefonic prima dată în timpul nopții pentru a interveni în stingerea unui incendiu la domiciliul artistei. Apoi, la scurt timp, s-a primit al doilea apel ce raporta un incendiu la un vehicul în apropiere. În interiorul acestei mașini, care aparținea cântăreței, a fost găsit corpul acesteia.

Urmează să fie efectuată o autopsie.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, Loalwa Braz s-a lansat într-o carieră solo după aventura sa cu trupa Kaoma. Inspirată din melodia boliviană ”Llorando se fue”, melodia sa ”La Lambada” s-a vândut în 15 milioane de exemplare în întreaga lume, de la lansarea sa în 1989.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră