În aprilie, Tiamat vine la București !

18 Dec 2019 | scris de Alex Revenco
În aprilie, Tiamat vine la București ! Galerie foto (2)

Legendarul grup suedez Tiamat va susține un concert în clubul Quantic din București în ziua de sâmbătă, 4 aprilie 2020. Tiamat revine astfel în România la cererea publicului după show-ul excepțional susținut la Festivalul Posada Rock în urmă cu doar câteva luni.

Biletele se găsesc la https://www.iabilet.ro/bilete-concert-tiamat-49703/ și au următoarele prețuri: EARLY BIRD – 100 de bilete la 100 de lei / bucata; PRESALE – 300 de bilete la 130 de lei / bucata; NORMAL – 400 de bilete la 150 de lei / bucata.

Înființată la sfârșitul anilor ’80 și cunoscând succesul internațional în 1994 cu albumul ”Wildhoney”, Tiamat ocupă un loc important în istoria rockului european. Adeptă a unui sound care a evoluat de la death metal la gothic atmosferic, trupa a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri de gen, unde oferă show-uri memorabile. Dovadă în acest sens stă recitalul susținut la Festivalul Posada Rock pe 31 august 2019, când frontmanul Johan Edlund a coborât de pe scenă în public și a cântat piesa ”Do You Dream of Me” alături de fani, spre încântarea miilor de spectatori prezenți. Setlist-ul Tiamat de pe 4 aprilie din Quantic se va concentra pe albumele ”Wildhoney” și ”Clouds”, dar va trece în revistă toate hit-urile trupei de-a lungul carierei de 30 de ani. Îi mulțumim pe această cale lui Costin Chioreanu, care a realizat grafica pentru posterul evenimentului (foto 2)!

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră