Gărâna Jazz, expoziţie şi album foto

31 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Gărâna Jazz, expoziţie şi album foto

Pe 2 februarie, la ora 19:00, la Galeria Mobius (Strada D.I. Mendeleev, nr. 2) are loc vernisajul expoziţiei Gărâna Jazz Festival 20.

Cu acest prilej are loc lansarea albumului cu acelaşi nume, ce conţine 214 imagini, surprinse de fotografii Horațiu Şovăială și Mihai Șovăială, aflați pentru prima dată în poiană, la ediţia aniversară. Cei care au fost la festival sau cei care și-au dorit să ajungă în munții cu jazz vor putea trăi sau retrăi detaliile și emoțiile zilelor blânde și nopților răcoroase din cătunul cu muzică live.

Gărâna Jazz Festival, cel mai complex eveniment de jazz open-air din Europa Centrală și de Est, anunță cea de-a 21-a ediție ce va avea loc între 6 și 9 iulie 2017 în Munții Semenic, județul Caraș-Severin. După sărbătorirea a două decenii de festival, Gărâna continuă să consolideze pasiunea și nevoia de jazz sub cerul liber, cultivând libertatea muzicii live în mijlocul naturii, așa cum a făcut-o din 1997 până-n prezent.

Ediția precedentă a festivalului, desfășurată între 7 și 11 iulie 2016, a adus laolaltă mii de priviri ațintite asupra line-up-ului aniversar ce s-a bucurat de prezențe memorabile ca Jack Dejohnette, Ravi Coltrane, Matt Garrison, Yuri Honing Acoustic Quartet, Kari Ikonen Trio, Nils Petter Molvar Quartet, Louis Sclavis Trio și mulți alții.

Expoziţia de fotografie Gărâna Jazz Festival 20 este organizată la Galeria Mobius în perioada 2-22 Februarie 2017.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră