Concert de vis cu Celelalte Cuvinte la București !

29 Iun 2021 | scris de Alex Revenco
Concert de vis cu Celelalte Cuvinte la București ! Galerie foto (3)

Fani de toate vârstele au fost prezenți la avanpremiera noului album, ce a avut loc în grădina Quantic. Bucuria revederii cu formația favorită a fost mare de tot, după aproape fiecare piesă s-a strigat Cuvinte! Cuvinte! Cuvinte! La ora 20.00 a început o ploaie rapidă ce i-a făcut pe unii spectatori să se adăpostească, dar au fost destui care au rămas pe poziții.

Primele trei piese au fost noutăți, ce vor apărea pe noul album -Lumea asta, Clepsidra și Muza mea după care au urmat deja clasicele La ceas târziu și Caracteruri. A urmat una dintre piesele ce de obicei încheiau concertele Cuvintelor, Un sfârșit e un început, unde s-a evidențiat chitara lui Marius Pop , care nu era născut când a fost compusă. După Neam Blestemat și Balanța, într-o abordare muzicală mult mai rock a urmat o scurtă pauză.

Partea a doua a concertului  a început cu Așa e viața mea, Maytreya, Spre care Rai și Cel din Răsărit, urmate de Boala de gânduri, prilej de etalare a virtuozității instrumentale pentru Tinu, Marcel, Marius și Călin. Au urmat Iarbă prin păr (cântată cu publicul), Între vise și Dacă vrei cu Fântâna la bis, ce ar fi putut fi urmată și de alte piese, dar era ora 22.00, iar poliția era deja la gard, pentru a da tradiționala amendă. În același timp, în centrul vechi, muzica și veselia continua până în zori, fără amenzi, dar cu șpagă.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră