Bilete la Carla’s Dreams: ultimele zile cu preţ promoţional

30 Ian 2017 | scris de Alex Revenco
Bilete la Carla’s Dreams: ultimele zile cu preţ promoţional

Populara trupă pregateste un nou show la Arenele Romane, programat pe 13 mai.

Atunci, fanii vor putea asculta live noul album "Antiexemplu” in cadrul unui concert Global Records si BestMusic Live Concerts. Organizatorii anunţă că au mai ramas doar cateva zile pana pe 1 februarie in care biletele la acest spectacol au preţuri promoţionale , si anume: 179 lei- Categoria A (cu loc in tribuna in sectoarele K si E), 109 lei- Categoria B (fara loc in fata scenei) şi 69 lei - Categoria C (cu loc pe scaun sau fara loc in spatele Categoriei B, in Arena).

Începand cu 1 februarie 2017, biletele vor fi mai scumpe, cu 10-20 de lei, având urmatoarele preturi: 199- A, 129- B, 79- C. Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, în reteaua fizica a magazinelor partenere precum si in ziua concertului, la intrare, dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet. Online, pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

Pe 13 mai, la Arenele Romane (in aer liber), Carla’s Dreams işi vor prezenta noul album "Antiexemplu”, ce include piese deja cunoscute, dar si unele în premiera. La acest concert, Carla’s Dreams vor avea si invitati surpriza care vor fi anuntati in perioada urmatoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră