Au trecut 17 ani de când ne-a părăsit Laura Stoica. Cântăreaţa, „actorul grăbit“ al propriului destin (Video)

09 Mar 2023
Au trecut 17 ani de când ne-a părăsit Laura Stoica. Cântăreaţa, „actorul grăbit“ al propriului destin (Video)

S-au împlinit 17 ani de la moartea marii cântăreţe Laura Stoica. Pe 9 martie 2006, Laura Stoica se stingea împreună cu logodnicul ei, Cristian Mărgescu, într-un teribil accident de circulaţie. Pe 9 martie 2006 s-a stins o mare stea. Laura Stoica si logodnicul ei au murit intr-un groaznic accident rutier. Artista urma să devină mamă. La iesirea din comuna Sinesti, pe soseaua Bucuresti-Urziceni, Laura Stoica, si logodnicul ei, Cristian Margescu, au murit intr-un groaznic accident rutier.

Laura Stoica a devenit "actorul grăbit" al propriului destin. Avea să plece în lumea celor drepți, alături de toată familia să, soțul și bebelușul încă nenăscut. Un crunt accident de circulație i-a curmat viață, într-un moment în care fericirea îi însenina chipul. 

Laura Stoica, numele complet Adriana Laurenția Stoica, s-a născut la Alba Iulia, la 10 octombrie 1967. A copilărit la Târgoviște, unde s-a înscris la Școala Populară de Artă, ale cărei cursuri le-a absolvit în 1986, secția canto clasic. Ulterior, a participat la toate concursurile muzicale organizate în țară pentru tinerele talente.Laura Stoica, pe numele său complet Adriana-Laurenţia Stoica, a fost o cântăreaţă şi compozitoare de muzică pop-rock. Este adesea considerată drept cea mai importantă solistă de rock pe care a dat-o ţara noastră şi una dintre cele mai puternice şi originale personalităţi feminine ale scenei muzicale autohtone.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră