Astăzi, în club A: Nea Fane de la Rockschool

08 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
Astăzi, în club A: Nea Fane de la Rockschool

Compozitor, textier, liderul trupei Cri Gri şi profesor la şcoala de muzică RockSchool, Ştefan Mardale îşi lansează astăzi, de la ora 19.00, în club A, cartea “Nea Fane de la Rockschool”.

Apărut în seria Stratone la editura Casa de pariuri literare, volumul este un dialog savuros şi plin de învăţăminte, nu doar muzicale, al lui Ştefan Mardale în dialog cu Nelu Stratone.

"Ştefan Mardale este un personaj interesant. L-am cunoscut prin decembrie ’94 la Festivalul Om bun, când am făcut un reportaj pentru cotidianul Ziua. Ştiu că m-au atras cele două piese interpretate de el într-o manieră care amintea de Mircea Florian. Ne-am revăzut după câteva luni, la Timişoara, unde era un festival rock. După puţin timp, s-a mutat în Bucureşti şi ne-am văzut ceva mai des. Venea adesea la Radio Tinerama, unde prezentam emisiunea „A lu’ Nelu“, dedicată rockului românesc. A participat la naşterea formaţiei CRI GRI, un proiect pe care l-a promovat mai mult de două decenii, timp în care a lansat patru albume. În ultimii ani este preocupat de şcolarizarea copiilor, adolescenţilor şi chiar a părinţilor dornici să înveţe tainele muzicii rock." Nelu Stratone

Alte stiri din Muzica

Ultima oră