Accident în Mexic: un fan Guns N' Roses a murit și 29 sunt răniți (video)

22 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Accident în Mexic: un fan Guns N' Roses a murit și 29 sunt răniți (video)

Un autobuz ce transporta fanii Guns N' Roses la cel cel de-al doilea concert din Mexico City a suferit un accident soldat cu un mort și 29 de răniți, trei grav. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet.

Zamora avea 35 de ani
Șoseaua era umedă și la această oră nu se știe dacă viteza excesivă a provocat accidentul în care a murit Mauricio Ballesteros Zamora (35 de ani). El a decedat în urma unor multiple traumatisme craniene și hemoragii interne. Duff McKagan a scris pe Twitter "Sunt extrem de îndurerat să aud de accidentul suferit de fanii noștri care veneau la concertul din Mexico City. Nu am cuvinte pentru familia Zamora...”

Mesajul grupului american
Grupul a scris pe Twitter: „Noi, cei din Guns N' Roses suntem șocați și extrem de îndurerați când am aflat de oribilul accident ce a avut loc spre concertul nostru din Mexico City. Toate gândurile noastre, din suflet, sunt alături de familia lui Mauricio Ballesteros Zamora. Suntem foarte îndurerați de pierderea suferită. Însănătoșire grabnică celor 29 de fani răniți."GN'R Axl, Slash, Duff, Richard, Dizzy, Frank and Melissa

Alte stiri din Muzica

Ultima oră