Maraton Vele Negre, în weekend, la Paramount Channel

30 Apr 2015
 Maraton Vele Negre, în weekend, la Paramount Channel
“Hoții au multe fețe” și pirații știu cel mai bine! Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai iubite seriale ale momentului, Vele Negre, vine cu noi aventuri, multă violență, situații ce te țin cu sufletul la gură și, deloc de ignorat, senzualitate.

Noile episoade, primite, deja, extrem de pozitiv de către criticii de specialitate, vor putea fi urmărite în România începând cu 10 mai, ora 23:00. Până atunci, Paramount Channel este gazda unui maraton de două zile în care se vor difuza toate episoadele primului sezon. Așadar, pe 2 și 3 mai, de la ora 21:00, fanii sunt așteptați în fața televizoarelor pentru o rundă de încălzire demnă de eroii serialului.

Vele Negre a reușit încă de la primele episoade ale primului sezon să-și convingă publicul să pătrundă într-o lume nouă și fascinantă, cu decoruri incredibile, cu alianțe ce se fac și se desfac, cu mult sânge și răsturnări radicale de situație. Căpitanul Flint, cel mai de temut pirat al Epocii de Aur, se luptă pentru salvarea insulei New Providence, amenințată deopotrivă de forțele britanice și spaniole. Totodată, el se aliază cu Eleanor Guthrie, fiica șefului mafiei locale pentru a pune mâna pe cea mai de preț comoară și pentru a asigura supraviețuirea oamenilor săi.

Din distribuție fac parte Toby Stephens (Căpitanul Flint), cunoscut pentru rolul din Die Another Day, Zack McGowan, Luke Arnold, Hannah New și Jessica Parker Kennedy.

Vele Negre a câștigat două premii Emmy la cea de-a 66-a ediție a Galei Primetime Creative Arts Emmy Awards 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră