Cum sa te simti bine in pielea ta la 172 de kile. Si sa mai si dansezi balet contemporan...

28 Apr 2015
Cum sa te simti bine in pielea ta la 172 de kile. Si sa mai si dansezi balet contemporan...
Whitney Thore era o dansatoare zveltă, dar pe parcursul unui singur an de colegiu s-a îngrășat cu peste 100 kg din cauza unei probleme medicale, numite sindrom de ovar polichistic. Whitney a ajuns să cântărească 172 kg și privește viața cu alți ochi. A învățat să își accepte corpul și să se iubească așa cum este acum, ba chiar îi îndeamnă și pe alții să facă același lucru. povestea ei o puteti vedea la TLC unde duminică, 3 mai, de la ora 21:00 incepe o noua serie “O poveste cu greutate”

După succesul clipurilor ei video cu ”fata grasă care dansează”, ea a lansat și o campanie care luptă împotriva efectelor devastatoare ale sentimentului de rușine față de propriul corp, promovând în schimb iubirea de sine și autoacceptarea și încurajându-i pe oameni să se ridice mai presus de sentimentele negative pe care societatea le impune față de toți cei care sunt ”diferiți”.

Decisă să-și clădească fericirea din interior spre exterior și să-și trăiască viața din plin, ea și-a redescoperit dragostea pentru dans și are un program de pregătire foarte solicitant, în ciuda greutății sale corporale. Mai mult decât atât, a început să predea un curs de dans ”pentru fete cu greutate” și a decis să reintre în lumea întâlnirilor romantice, spre tristețea părinților ei, care adesea se amestecă prea mult în viața fiicei lor. Pe scurt, a declanșat un adevărat război împotriva acestei intoleranțe pe care o numește ”ultima prejudecată acceptată din punct de vedere social”.

După ce a apărut pe plajă în bikini pentru prima dată după 10 ani și i-a înfruntat deschis pe cei care o agresează online încercând să o facă să-i fie rușine de corpul ei, Whitney Thore a demonstrat că refuză categoric să se mai lase dominată de teama față de felul cum o privește și o judecă lumea.

A durat mult până când Whitney s-a împăcat cu această schimbare, dar acum se simte din nou bine în pielea ei. În plus, duce o viață socială activă și iubește dansul, ceea ce o ajută să trăiască intens și să nu aibă rețineri. Dansează mult și, deși acum locuiește cu părinții ei, își face curaj să se mute pe cont propriu, fiindcă se apropie deja de 31 de ani.

O poveste cu greutate urmărește viața lui Whitney alături de familia și prietenii ei, dezvăluind că, în adâncul sufletului, ea rămâne o fată obișnuită dintr-un orășel din Carolina de Nord, care își urmează pasiunea de a dansa, în ciuda kilogramelor în plus pe care le are.

Motto-ul ei este ”Iubește-te așa cum ești! Trăiește viața din plin! Fără scuze. Fără sentimente de rușine.” 


Alte stiri din Mass Media

Ultima oră