„Kosem”, un nou serial fenomen, de la producatorii lui „Suleyman Magnificul”

11 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
„Kosem”, un nou serial fenomen, de la producatorii lui „Suleyman Magnificul”

Kanal D difuzeaza din 23 ianuarie „Kosem”, un serial care se anunta un adevarat fenomen, realizat de aceeasi producatori care au scris istorie in materie de seriale, cu „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”.

 

„Kosem” se va difuza, incepand din 23 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 20:00.

Serialul recreeaza, in detaliu, o intreaga lume din Turcia Otomana, personajul central fiind de aceasta data sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului. Costume si bijuterii spectaculoase, concepute special pentru aceasta magnifica productie, decoruri care recreeaza palatele si interioarele haremului Sultanei Kosem, scenaristii si consultantii istorici implicati in acest proiect ambitios au facut din serialul „Kosem” un produs de exceptie care a fost deja vandut in foarte multe tari, printre care Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord etc.

Aventurile, intrigile din harem, tradarile, crimele si nu in ultimul rand povestile de dragoste vor face deliciul fanilor serialelor turcesti si mai ales al celor care au urmarit cu sufletul la gura „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Telespectatorii vor regasi aceleasi teme muzicale si interpretari care i-au cucerit in coloana sonora de la „Suleyman Magnificul”.

O actrita cu origini romanesti o va interpreta pe Kosem

Kosem adolescenta va fi interpretata de Anastasia Tsilimpiou, o foarte tanara si incantatoare actrita cu origini romanesti si grecesti. Acorul Ekin Koç ii da viata sultanului Ahmed, cel care se va indragosti iremediabil de frumoasa Kosem.

 

Nascuta pe o insula greceasca, in 1590 (dupa unele surse, in 1589), Kosem avea sa devina favorita sultanului Ahmed I. In calitate de regenta pentru un timp si apoi mama de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumita pentru actunile ei caritabile, dar a fost considerata si cea mai temuta sultana-mama din sirul celor care au condus Imperiul Otoman, o veritabila maestra in intrigi in perioada Sultanatului Femeilor.

kosem2

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră