Vrei să fii Batman sau Spiderman? Oamenii obişnuiţi fac pe supereroii...

04 Mai 2015
Vrei să fii Batman sau Spiderman? Oamenii obişnuiţi fac pe supereroii...
History continuă seria premierelor și aduce la începutul lui mai un nou sezon al serialului „Supraoamenii lui Stan Lee”. Episoade ale celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00, începând cu 7 mai.

În emisiunea „Supraoamenii lui Stan Lee” realitatea nu este departe de ficțiune. Prezentat de Stan Lee, creatorul unor supereroi legendari din toate timpurile, precum Spiderman sau X-Men, serialul este o căutare a unor supraoameni reali, cu puteri deosebite. Cu ajutorul acestora, în fiecare episod, Stan Lee analizează câte o temă ce a stat la baza creațiilor sale din benzile desenate – precum frica, puterea extraordinară, mutațiile genetice sau imunitatea la durere.

Pentru a analiza fiecare temă, Stan îl trimite pe cel mai flexibil om din lume, Daniel Browning-Smith, într-o căutare globală pentru a testa puterile pe care pretind că le au acești indivizi și pentru a afla dacă sunt cu adevărat supraoameni. David oferă astfel o întelegere aprofundată a fenomenului, prin prisma experienței personale.

Testele de laborator completează aceste povești, oferind telespectatorilor o mai bună înțelegere a extraordinarelor calități fizice și dovedind faptul că astfel de oameni au fost mereu prezenți printre noi. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră