Marius Tucă Show – ediție specială. Invitată: Prof. univ. dr. Lavinia Betea - video

25 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitată: Prof. univ. dr. Lavinia Betea - video

Prof. univ. dr. Lavinia Betea, unul dintre cei mai perseverenţi cercetători ai istoriei României recente, vorbește la Marius Tucă despre dinamica perioadei comuniste din România versus dinamica lumii de astăzi. 

Manipulare, fake news-uri, lupta pentru putere, supremația marilor puteri vs. puterile mai mici, pandemii, războaie, dictatori, crize economice. Cu alte cuvinte, întâmplări vechi la vremuri noi! Cercetătoarea și scriitoarea Lavinia Betea ne invită într-o călătorie fascinantă printre istorii cunoscute și trăite, dar și istorii secrete, printre  mituri destrămate și adevăruri neștiute din viața familiei Ceaușescu. 

“Ceaușescu și epoca sa” și “Ultimul an din viața Elenei Ceaușescu. Agenda Tovarășei în 1989” se numără printre cărțile publicate de Lavinia Betea. 


Află totul despre cele mai importante evenimente doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră