Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: dr. Adrian Marinescu - video

02 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat:  dr. Adrian Marinescu - video

Mai întâi a fost Covidul. Și viața a fost pusă imediat pe hold. De doi ani de zile, conștientizăm zi de zi - printre restricții, vaccinare, testare și măști - că eram fericiți și nu știam.

Medicul infecționist Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului “Matei Balş”, vorbește la Marius Tucă Show despre o lume care baleiază între valuri. Valurile pandemiei. Chiar așa, după măsurile de relaxare, urmează cel de-al șaselea val?

Există un sfârșit al pandemiei sau va trebui să învățăm să trăim cu virusul? Care este tratamentul corect pentru varianta Omicron? De ce nu se mai vaccinează românii și cât de utilă mai este vaccinarea, ținînd cont de succesiunea valurilor pandemice?

Este hepatita din cauze necunoscute la copii, noua pandemie? Care apare, dar și care sunt simptomele ce trebuie să-i pună în gardă pe părinți?

O discuție despre viață și medicină, despre profesionalism într-un sistem uneori mult prea vulnerabil, dar mai ales despre sănătate în toate formele ei.

Află totul despre cele mai importante ştiri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră