Ultima tendință a sezonului estival: Fese cu... paiete!

02 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
Ultima tendință a sezonului estival: Fese cu... paiete! Galerie foto (3)

Paietele sunt în general un accesoriu de sărbătoare: pe păr, unghii, buze chiar pe pleoape... Dar moda acestei veri este surprinzătoare: paiete pe... fese. 

Toții știm că, după ce am intrat în apă și apoi ne așezăm pe nisip, acesta ne tapetează corpul. Ceea ce nu-i chiar plăcut! Dar tocmai această experiență banală a fost punctul de inspirație pentru make-up-ul artist Mia Kennington!  

Totul a început cu ocazia festivalului Beyond Sahara care are loc în Maroc. Artista a lucrat acolo cu echipa The Gypsy Shrine, marcă britanică specializată în paiete. Nisipul a fost sursa de inspirație: nisipiul se așează pe tot corpul și de ce nu l-am înlocui cu paiete. Așa s-a născut conceptul Glitter Butts sau fesele cu paiete.

Ideea e strălucitoare: în loc de nisip, paiete pe fese. Imaginele duc cu gândul la sirenele ispititoarel Ideea i-a inspirat și pe internauți. Pe Instagram #GlitterButts, au apărut multe fese împodobite cu paiete. Pentru aceasta, este suficient să folosiți gel pentru paiete sau să aplicați o bază de machiaj special pentru paiete pe fese...

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră