Trezitul devreme este cheia succesului? 13 manageri de top susțin că da

15 Mar 2017 | scris de Istvan Deak
Trezitul devreme este cheia succesului? 13 manageri de top susțin că da

Cu toții știm proverbul: cine se scoală de dimineață, departe ajunge. Diferența este că mulți și-au construit viața pe acest proverb și chiar au ajuns departe. Dacă mulți, când aud alarma de trezire, se întorc pe partea cealaltă și își continuă somnul, 13 manageri de top povestesc pentru revista germană Focus că așa nu poți să ajungi un om de succes.  

1. Directorul AOL - Tim Armstrong

Fostul membru al conducerii Google se trezește în fiecare dimineață între 05:00 și 05:15 și își începe ziua cu puțin sport. Are șofer propriu pentru a avea timp să lucreze în drum spre locul de muncă.


2. Cofondatorul PIMCO - Bill Gros

Se trezește zilnic la ora 04:30. Cel târziu la 06:00 este la birou, cu trei ore înainte de deschiderea bursei.


3. Directorul GE - Jeff Immelt

Șeful de la General Electric nu se consideră un tip lăudăros, însă este mândru să afirme de câte ori are ocazia că de 24 de ani lucrează 100 de ore pe săptămână, Pentru asta este în picioare în fiecare zi la ora 05:30.


4. Directorul Chrysler- Sergio Marchionne

Despre Sergio, colegii și subalternii susțin că a inventat a opta zi a săptămânii. El se trezește la ora 03:30 pentru a se ocupa de afacerile din Europa ale concernului. Nu de alta, dar în Europa este aproape ora 09:00-10:00.
 

5. Fondatorul Virgin Group-Richard Branson

Chiar dacă are propria linie aeriană, propria firmă de telecomunicații și propria insulă, Branson se trezește zilnic la 05:45. Începe ziua cu sport și abia apoi cu micul dejun.
 

6. Directorul Disney- Bob Iger

Ziua începe pentru el la ora 04:30 cu o ”perioadă de liniște”. Asta presupune lecturat de ziare, ascultat muzică și puțin TV, totul simultan.


7. Directorul Ellevate- Sallie Krawcheck

De-a lungul anilor, ea a dezvoltat un ritual de dimineață. Se trezește la ora 04:30 și meditează. Apoi își bea cafeaua și se uită la cum doarme pisica ei. Asta îi oferă cele mai bune idei pentru ziua de lucru.
 

8. Directorul Hain-Celestial Group- Irwin Simon

Se trezește în fiecare zi la 05:00. Începe cu o rugăciune, apoi își duce câinele la plimbare, răspunde la emailuri, face un pic de sport, petrece timp cu copiii săi și ia micul dejun în Manhattan. La 09:00 este la birou.


9. Fosta Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama

Michelle alege mereu să se trezească înaintea soțului ei, fostul președinte al  SUA, Barack Obama. Și asta în fiecare dimineață la ora 04:30. Ea face sport dis de dimineață, înaintea trezirii copiilor, altfel, susține ea, s-ar simți doar pe jumătate om.


10. Directorul Starbucks- Howard Schulz

Nimeni nu știe cu exactitate la cât se trezește, cert este că la ora 06:00 se află în birou, iar înainte de asta, în fiecare dimineață face un tur de bicicletă cu soția sa.


11. Fashion-Guru Tim Gunn

Grunn își începe ziua la 05:30 cu 50 de flotări. Apoi își savurează cafeaua, lecturând ziarele
 

12. Directorul Apple - Tim Cook

El susține că pentru a avea succes trebuie să desființezi noțiunea de weekend. Pentru asta se trezește zilnic la 03:45. Prima oră și-o petrece citind și răspunzând la mailuri, apoi se pune pe alergat. Abia apoi ajunge la birou unde continuă prelucrarea emailurilor.


13. Directorul Brooklyn Nets- Brett Yormark

Cel mai tânăr directorul general al unei echipe de baschet din NBA se trezește în fiecare zi la ora 03:30. Obiceiul sau este să ajungă la 04:30 la birou și să trimită emailuri motivatoare pentru toți angajații clubului, care ajung la serviciu la 07:00.

 

 
 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Life style

Ultima oră