Trei beneficii ale unei saltele ortopedice și sfaturi pentru a o alege pe cea potrivită

04 Oct 2022 | scris de A.V.
Trei beneficii ale unei saltele ortopedice și sfaturi pentru a o alege pe cea potrivită

Cei mai mulți oameni dezvoltă dureri corporale și dureri localizate în jurul vârstei de 30 și 40 de ani. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, sunt mai predispuși la dureri musculare, dureri de spate, simptome de artrită și probleme cu umerii.

Un medic le-ar putea sugera să aibă o dietă sănătoasă, să facă exerciții fizice în mod regulat și, cel mai important, să doarmă pe o saltea Previ ortopedică. În acest articol, vom discuta despre beneficiile unei saltele ortopedice, astfel încât să puteți determina dacă acestea sunt potrivite pentru nevoile dvs.

Unele dintre beneficiile unei saltele ortopedice includ asigurarea unui somn odihnitor, ameliorarea durerii, îmbunătățirea posturii și durabilitatea.

Ce face ca o saltea să fie ortopedică?

Saltelele ortopedice sunt unele dintre cele mai populare saltele de pe piață. Ele sunt adesea prescrise de un medic pentru pacienții care suferă de dureri articulare și alte dureri de corp. O saltea este considerată ortopedică dacă este desemnată de un medic pentru ameliorarea durerii pentru afecțiuni precum durerile de spate, osteoporoza, artrita și alte afecțiuni ortopedice similare.

Nu există o certificare sau o definiție care să facă o saltea ortopedică. Cele mai multe saltele ortopedice sunt fabricate din spumă cu memorie, bobine de arcuri interioare sau latex și sunt concepute pentru a îmbunătăți alinierea coloanei vertebrale, oferind în același timp și o ușurare a durerilor de spate și articulare.

Când vine vorba de un suport anatomic adecvat în timpul somnului, o saltea Previ ortopedică de acest tip este cea mai bună opțiune. Aceste tipuri de saltele sunt dezvoltate pentru a oferi un suport superior pentru un somn optim, încorporând diverse straturi de materiale corelate între ele pentru a reduce tensiunea asupra spatelui și articulațiilor.

Saltea ortopedică vs. spumă cu memorie: de ce să alegeți o saltea ortopedică

Spuma cu memorie, care a fost creată de NASA, este o spumă poliuretanică viscoelastică de înaltă densitate. Aceasta reacționează la căldura corpului și se adaptează la curbele corpului tău. Saltelele din spumă cu memorie sunt adesea considerate cele mai confortabile saltele disponibile, precum și cele mai bune pentru persoanele cu probleme de spate și articulații.

Diferențele dintre saltelele ortopedice vs. saltelele din spumă cu memorie includ: saltelele ortopedice sunt mai ferme decât cele din spumă cu memorie, nu toate saltelele din spumă cu memorie sunt ortopedice, spuma cu memorie tradițională se adaptează la forma corpului, în timp ce saltelele ortopedice oferă suport, spuma cu memorie nu reglează temperatura corpului și saltelele ortopedice sunt concepute special pentru ameliorarea durerii.

O astfel de saltea Previ ortopedică este special dezvoltată pentru a ameliora durerile de spate, gât și articulații. Acestea au cele mai ferme și mai durabile arcuri disponibile într-o saltea. Saltelele ortopedice cu arcuri în buzunar și cu spire deschise sunt, de asemenea, disponibile la anumiți producători.

În cele ce urmează, analizăm mai îndeaproape diferențele dintre aceste două tipuri de saltele.

Saltelele ortopedice sunt mai tari decât cele din spumă cu memorie

În general, saltelele ortopedice sunt mai ferme decât cele din spumă cu memorie. Ambele sunt concepute pentru a susține curbele naturale ale corpului dumneavoastră în timpul somnului. Sunt făcute pentru a ușura presiunea și sunt mai ferme, însă saltelele din spumă cu memorie pot fi și moi sau medii ca fermitate.

Nu toate saltelele din spumă cu memorie sunt ortopedice

O distincție importantă este că, în timp ce saltelele ortopedice pot fi saltele din spumă cu memorie, nu toate saltelele din spumă cu memorie pot fi o saltea Previ ortopedică. Doar pentru că o saltea este etichetată ca fiind ortopedică datorită conținutului său de spumă cu memorie nu înseamnă că oferă același nivel de fermitate și suport ca o saltea Saltex ortopedică adevărată. Interesați-vă despre saltelele ortopedice vs. saltelele din spumă de înaltă densitate pentru mai multă claritate cu privire la caracteristicile unei saltele ortopedice.

Spuma de memorie se conformează formei corpului dvs., în timp ce saltelele ortopedice sunt făcute pentru a-l susține

Vă puteți aștepta ca suprafața unei saltele ortopedice să împingă mai mult pe corp decât o saltea tradițională din spumă cu memorie. În plus, chiar dacă o saltea din spumă cu memorie începe prin a fi fermă, aceasta va reține căldura mai mult decât o saltea ortopedică tipică, astfel încât există riscul ca materialul să se deterioreze mult mai repede. Ca urmare, saltelele din spumă cu memorie își pot pierde fermitatea înaintea saltelelor ortopedice.

 

 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră