„Sperminator”, tatăl biologic a 165 de copii, anunță ca se va „retrage”

24 Iun 2024
„Sperminator”, tatăl biologic a 165 de copii, anunță ca se va „retrage”

Celebrul donator american de spermă, Ari Nagel a anunțat de Ziua Tatălui că își va înceta activitatea după următoarea aniversare a 50 de ani. Acest newyorkez se teme de „riscurile” genetice legate de vârstă pentru descendenții săi, scrie Le Figaro

„Mă opresc când voi împlini 50 de ani ”, a spus Ari Nagel pentru New York Post pe 15 iunie, în timp ce cei 165 de copii ai săi se pregăteau să-i ureze o Ziua Tatălui fericită. Poreclit „Sperminator”, Ari Nagel este unul dintre cei mai prolifici donatori de spermă de pe planetă. Sămânța sa, de fapt, a produs deja 165 de copii în întreaga lume. „Fizic, pot continua, dar pot exista riscuri crescute, de exemplu de autism, la copil, când tatăl este în vârstă”, a explicat el. Deocamdată, acest profesor care se pregătește să sărbătorească cea de-a 49-a aniversare în august, se află într-o croazieră în Bahamas cu primul său fiu, Tyler, în vârstă de 20 de ani, și al 33-lea copil, Topaz, în vârstă de 7 ani.

„10 femei sunt în prezent însărcinate cu mine în Statele Unite, Canada, Asia, Africa și Europa”, a detaliat profesorul de matematică, înainte de a adăuga că una dintre ele se află în Franța și „poate naște oricând. El spune că de obicei dă probe de spermă la una sau doua beneficiare pe săptămână. Bărbatul care predă în Brooklyn  și-a promis că va „încerca să fie un tată mai bun” celor 165 de copii ai săi, inclusiv celor 34 pe care nu i-a întâlnit niciodată.

Donatorul a spus că reușește să-și vadă majoritatea copiilor destul de des, în primul rând pe cei 56 dintre ei care locuiesc în New York și apoi pe cei din vecinele New Jersey și Connecticut. Deși unele mame refuză să-i permită să joace un rol, Ari Nagel „le dă posibilitatea de a alege dacă se răzgândesc”. Mai mult, majoritatea se manifestă odată ce copilul crește și începe să „pună întrebări”, explică el.

„Sperminatorul” ține un caiet care conține numele, datele nașterii, adresele și numerele de telefon ale copiilor rezultati din donațiile sale. De asemenea, a agățat o fotografie cu fiecare dintre urmașii săi pe peretele biroului său. „Nu voi putea niciodată să fiu un tată atât de bun pentru copiii mei cum a fost tatăl meu pentru mine ”, se plânge totuși donatorul, părând conștient de dificultățile legate de situația sa extraordinară. „A avea mulți copii poate aduce multă fericire în viața cuiva, dar nu sugerez să ai atât de mulți ”, a recunoscut el.

În cele din urmă, Ari Nagel și-a menționat nemulțumirea față de cfaptul ca e celibatar, spunând că este greu - se pare - să găsești o femeie care să accepte să înceapă o relatie cu „cineva care are 165 de copii și cu 10 femei care sunt însărcinate simultan cu el. Cine știe, „Sperminator” și-ar putea găsi sufletul pereche pentru cea de-a 50-a aniversare?

Alte stiri din Life style

Ultima oră