Shakira și-a pus o vrăjitoare pe balcon și a speriat-o pe mama lui Pique (video)

17 Ian 2023
Shakira și-a pus o vrăjitoare pe balcon și a speriat-o pe mama lui Pique (video)

Potrivit  Daily Mail, Shakira a pus o păpușă vrăjitoare pe balconul ei din Barcelona.  Păpușa a fost plasată în fața casei mamei fostului ei soț Gerard Pique, declanșând astfel o ceartă în familie. „Mi-ai lăsat soacra vecină”, spune cântăreața  în melodia ei de "răzbunare", scrie RTL.

Potrivit ziarului spaniol  Marca, Montserrat  Bernabeu, mama lui Gerard Pique, a observat o pe vrăjitoare călare pe o mătură pe terasa casei Shakirei.

Bernabeu i-ar fi cerut unuia dintre angajații vedetei să o întoarcă pe vrăjitoare, astfel încât aceasta să nu fie îndreptată către casa ei, care se află pe aceeași stradă, potrivit postului spaniol „Mas Vale Tarde”.

Jurnalistul spaniol Marc Leirado Millan a sugerat că cearta durează de săptămâni și a postat pe Twitter:  „Cu săptămâni în urmă, am avut rapoarte că mama lui Pique era îngrijorată de un presupus ritual care ar fi fost făcut de o vrăjitoare

Shakira și Gerard și-au încheiat căsătoria în mai anul trecut, după 11 ani, iar Shakira intenționează să se mute luna aceasta împreună cu cei doi copii ai cuplului la Miami, departe de fostul ei soț.  Dar tatăl Shakirei, în vârstă de 91 de ani, fiind internat în Barcelona, ​​se pare că mutarea a fost suspendată.

Între timp, bătălia Shakirei cu soțul Pique și noua iubită de 23 de ani, Clara Chia, a fost inspirația pentru o nouă melodie de „răzbunare”, spun sursele.

Versurile denunță comportamentul fostului sot, mai ales că se zvonește că relația dintre Gerard și Clara a început înainte de încheierea căsătoriei sale cu Shakira.

Ai schimbat un Ferrari cu un  Twingo .  Ai schimbat un Rolex cu un  Casio  (...)  O mulțime de săli de sport.  Dar exersează-ți puțin și creierul", spune Shakira în melodia ei.

Fotbalistul a reacționat la atacurile fostei iubite apărând la bordul unui Twingo și anunțând un parteneriat cu Casio.

Alte stiri din Life style

Ultima oră