Povestea lui Benedict, bărbatul care CĂLĂTOREŞTE 6 luni pe an cu DOAR 10 dolari pe zi

03 Aug 2015
Povestea lui Benedict, bărbatul care CĂLĂTOREŞTE 6 luni pe an cu DOAR 10 dolari pe zi
Cunoscut pe Instagram drept Ultra Romance, Benedict munceşte doar şase luni pe an, pentru ca în restul anului să călătorească unde îi pofteşte inima. „N-am de gând să-mi irosesc cei mai buni ani din viaţă cu joburi complet lipsite de sens“, afirmă bărbatul.

Benedict are 35 de ani şi s-a născut în Connecticut River Valley. În urmă cu 15 ani şi-a dat seama că nu îşi doreşte o viaţă normală – casă, maşină, familie şi rate la bănci.
A ales în schimb să-şi simplifice viaţa şi să folosească munca doar pentru a reuşi să călătorească timp de şase luni pe an.

Spune că nu are nevoie de mai mult de 10 dolari pe zi şi de o bicicletă. Nu a avut maşină şi nici nu îşi doreşte. Niciodată nu a locuit mai mult de şase luni într-un loc.
Cât priveşte mâncarea, Benedict cumpără adesea alimente de la țărăni și iaurt. Nu dă banii pe produse din comerţ, ci preferă să mănânce fructe de padure, alge și crabi, dacă se află în apropierea apei.

„Lucrez în jur de șase luni pe an, ca pescar sau ghid. Mă ocup, de asemenea, şi cu vânzarea de componente de biciclete online", a declarat Benedict pentru Business Insider.
Bărbatul călătoreşte singur sau cu prietenii. Spre exemplu, anul trecut, în timpul celor 6 luni de călătorie, Benedict a dormit doar 14 nopți în interiorul unei locuinţe, și în restul nopților în aer liber, în camping.

Alte stiri din Life style

Ultima oră