O pasageră Qatar Airways a spus că i s-a refuzat îmbarcarea pentru că era prea „grasă” pentru clasa economic

27 Noi 2022
O pasageră Qatar Airways a spus că i s-a refuzat îmbarcarea pentru că era prea „grasă” pentru clasa economic

Juliana Nehme a spus că i s-a spus să cumpere un bilet la clasa întâi deoarece nu s-ar încadra într-un loc economic. Qatar Airways a spus că Nehme a devenit „extrem de nepoliticoasă și agresivă” după ce nu a reușit să prezinte documente corecte, scrie Business Insider.

Un model de mărime plus a spus că nu i s-a permis să se îmbarce într-un zbor Qatar Airways deoarece era prea grasă pentru a încăpea pe un scaun economic, dar compania aeriană a spus că a fost „extrem de nepoliticoasă și agresivă” cu personalul de check-in.

Juliana Nehme, model și influencer, a declarat într-o postare pe Instagram că nu i s-a permis să se îmbarce într-un zbor de la Beirut la Doha după o vacanță în Liban cu familia.

Ea a spus că Qatar i-a spus să plătească aproximativ 3.000 de dolari pentru trecerea la clasa întâi și a refuzat să-i ramburseze cei 947 de dolari pe care i-a cheltuit pentru zborul economic.

„Am cumpărat un bilet dus-întors în Brazilia prin Qatar și, sosind ora de check-in, o însoțitoare de bord din Qatar a sunat-o pe mama mea în timp ce un alt angajat își termina formalitățile de check-in și i-a spus că nu sunt binevenită să mă îmbarc pentru că sunt grasă”, a spus Nehme în portugheză în videoclipul de pe Instagram, potrivit News.com.au.

Nehme le-a spus abonaților săi că a pierdut zborul de legătură către São Paulo în urma incidentului.

Un purtător de cuvânt al Qatar Airways a declarat pentru Insider că Nehme a devenit „extrem de nepoliticoasă și agresivă” cu personalul de check-in atunci când o altă persoană din grupul ei nu a prezentat documentele COVID necesare pentru a intra în Brazilia.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt a indicat că pasagerii ar putea fi rugați să cumpere un loc suplimentar dacă nu s-ar putea încadra în mod adecvat într-unul.

„Qatar Airways tratează toți pasagerii cu respect și demnitate și în conformitate cu practicile industriei și similar cu majoritatea companiilor aeriene, oricine împiedică spațiul unui alt coleg de călătorie și nu își poate asigura centura de siguranță sau își cobora cotierele poate fi obligat să achiziționeze un loc suplimentar, atât ca măsură de siguranță și pentru confortul și siguranța tuturor pasagerilor”.

Nehme a fost transferată pe un zbor ulterior din Liban, a declarat purtătorul de cuvânt al Qatarului. Nu era clar dacă trebuia să plătească pentru un upgrade pentru a putea zbura.

Nehme nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Insider.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Juliana Nehme (@juliananehme)

Alte stiri din Life style

Ultima oră