„Nu putem lupta împotriva timpului pentru totdeauna. La un moment dat, trebuie să facem un armistițiu”: Monica Bellucci, senină în fața trecerii timpului

07 Iun 2024
„Nu putem lupta împotriva timpului pentru totdeauna. La un moment dat, trebuie să facem un armistițiu”: Monica Bellucci, senină în fața trecerii timpului

Actrița care joacă în noul film al lui Marjane Satrapi, Paradis Paris, își acceptă vârsta mai mult ca niciodată, scrie Madame Figaro.

Interpretarea unei cântărețe care cade în uitare este noua provocare a Monicăi Bellucci în noul lungmetraj al lui Marjane Satrapi, Paradis Paris. Un rol la care revine într-un interviu pentru Paris Match săptămâna aceasta . Când jurnalistul Christophe Carrière subliniază că își acceptă vârsta până la punctul de a râde de asta, în timp ce multe dintre colegele sale fac totul pentru a o șterge, actrița reacționează cu luciditate: „Asa cum meseria mea este actoria, corpul meu este instrumentul meu de muncă. . Cu toate acestea, corpul meu s-a schimbat și spune neapărat povești diferite decât a făcut acum 20 sau 30 de ani.” Înainte de a adăuga, senina: „Nu putem lupta împotriva timpului pentru totdeauna. La un moment dat, trebuie să facem un armistițiu.”

Actrița a acceptat chiar să se îmbătrânească pe ecran „pentru rol”. Și asta, chiar dacă „nu îi avantajează aspectul fizic”. : „Cu această apariție, aduc personajul la viață.”

Monica Bellucci, care a acceptat o altă transformare fizică în continuarea lui Beetlejuice regizat de partenerul ei Tim Burton, pare hotărâtă să accepte efectele timpului: „Îmbătrânirea nu e o placere, dar atâta timp cât te trezești sănătos, îmbătrânirea devine o favoare pe care ți-o oferă viața. Ai ocazia să-ți vezi copiii crescând, să fii acolo pentru ei... Și mă bucur că sunt aici astăzi, la 60 de ani”. Monica Bellucci este de fapt fericita mamă a două fiice, Deva și Léonie, rodul poveștii ei cu Vincent Cassel: „Deva este o tânără care mă uimește în alegerile ei, iar Léonie, în ciuda vârstei fragede, este responsabilă și eu am încredere în ea.”

Mai degrabă spectator decât actriță

Unul dintre secretele serenității pentru actriță? Nu-ți mai face griji pentru felul în care te privesc alții. „La vârsta mea, este bine să fiu uneori un spectator mai degrabă decât o actriță. Nu încerca neapărat să afli ce cred oamenii despre tine, despre munca ta. Privind lucrurile de la o anumită distanță, da un pas înapoi, ia-ți timp pentru tine, lasă-ți spațiu... Începem să mergem înapoi.” Și când jurnalistul o întreabă despre ce și-ar dori să spună oamenii despre ea după moartea ei, ea evocă revoluția inteligenței artificiale: „Vor putea chiar să mă reconstruieasca și să mă vada în filme pe care nici măcar nu le-am jucat”. Atunci voi fi doar un spectator, asta îmi va da puțină odihnă.” Monica Bellucci, o actriță la fel de împacată cu epoca ei ca și cu vârsta ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Alte stiri din Life style

Ultima oră