Moment emoționant când o mamă cimpanzeu s-a reîntâlnit cu bebelușul ei – video

19 Noi 2022
Moment emoționant când o mamă cimpanzeu s-a reîntâlnit cu bebelușul ei – video

O echipă de veterinari și ginecologi a lucrat împreună pentru a o ajuta pe mama cimpanzeu Mahale să nască al treilea copil, Kucheza, scrie The Telegraph  Asistentele de la grădina zoologică din Sedgwick din Kansas au surprins acest videoclip care arată momentul în care Mahale, și-a văzut bebelușul după două zile în care acesta fusese pe oxigen.

Un pui de cimpanzeu a fost reunit cu mama sa la două zile după ce a fost născut. Mama, Mahale, a avut nevoie de o operație cezariană pentru a îl naște pe Kucheza, al treilea copil al ei.

Asemănările în anatomia umană și a cimpanzeului au făcut posibil ca medicii să ajute la naștere la grădina zoologică din Sedgwick din Wichita, Kansas. Asistentele de la grădina zoologică au surprins acest videoclip care arată momentul în care Mahale, și-a văzut copilul după două zile în care bebelusul a avut nevoie de oxigen

„Ca mamă și om, inima ta se scufundă și este cel mai incredibil lucru la care să fii martor”, a spus dr. Heather Arens, directorul sănătății animale la grădina zoologică.

Puiul de cimpanzeu se lupta să respire și avea nevoie de tratament de urgență, inclusiv de oxigen, pentru a supraviețui.

„Mahale se recuperează foarte bine în culise”, a spus grădina zoologică mai târziu.

Alte stiri din Life style

Ultima oră