Miss SUA a fost aleasă Miss Univers 2022 (video)

15 Ian 2023
Miss SUA a fost aleasă Miss Univers 2022 (video)

Miss SUA, R'Bonney Gabriel, a fost aleasă Miss Univers 2022 în cadrul celei de-a 71-a ediții a concursului de frumusețe care a avut loc în Statele Unite, sâmbătă, 14 ianuarie, scrie CNews

Aleasă Miss USA în urmă cu câteva luni, R'Bonney Gabriel a devenit aseară cea mai frumoasă femeie din lume după ce sâmbătă a fost aleasă Miss Univers în Statele Unite, unde avea loc concursul.

Acest concurs de frumusețe, cel mai prestigios din lume, a văzut 84 de regine a frumuseții concurând la New Orleans Morial Convention Center din Louisiana.

Originară din Houston, Texas, atât americană cât și filipineză, R'Bonney Gabriel, în vârstă de 28 de ani, a învins 83 de candidate la prestigiosul 71 concurs Miss Univers. „Predau cursuri de cusut femeilor care au supraviețuit traficului de ființe umane și violenței domestice”, a explicat modelul, designerul de modă și profesoara de cusut. Este important să investești în alții, să investești în comunitatea noastră și să-ți folosești talentul unic pentru a face diferența 

Actualul Proprietar al Miss Universe, un transgender tailandez (născut bărbat care se identifică drept femeie) a ținut un discurs în care a asigurat că concursul este „condus de femei, pentru toate femeile” 

"Acum a trecut timpul! E timpul ca femeile să preia conducerea", a spus el. "Bine ați venit în noua eră a platformei globale de abilitare a femeilor. Bine ați venit la organizația Miss Univers condusă de femei, pentru toate femeile... deținută de o femeie trans... Toate suntem femei!" a spus el entuziasmat.

Dar a stârnit indignare online, deoarece oamenii se întreabă cu voce tare de ce totul trebuie să se transforme într-un punct de discuție progresist.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră