"Mi-am dat în judecată părinții pentru că m-au făcut fără permisiunea mea"

27 Mai 2023
"Mi-am dat în judecată părinții pentru că m-au făcut fără permisiunea mea"

Un TikToker din New Jersey care a glumit că și-a „dat în judecată” părinții a șocat telespectatorii săptămâna aceasta când a dezvăluit că de fapt are copii si că a fost o glumă. Apoi sugerează femeilor însărcinate să angajeze un mediu  pentru a-și întreba copilul nenăscut dacă „vrea cu adevărat să fie aici”. „În caz contrar, te vor da în judecată pentru că eu îmi fac misiunea vieții de a-i învăța pe copii să-și dea în judecată părinții, ca să nu fie nevoiți să muncească”, scrie  New YorkPost.  

„Am crezut că este evident că glumesc”, a spus femeia din Hoboken pentru New York Post. 

TikTokerul – care se numește „Kass Theaz” și afirmă în biografia ei că contul ei este „satira” – a devenit viral anul trecut pentru că a declarat că ar trebui să-și dea în judecată părinții pentru că a adus-o pe lume fără permisiunea ei.

Așa că fanii au fost puțin confuzi în această săptămână când ea a declarat că are copii.

Într-un clip postat miercuri cu peste 2,2 milioane de vizualizări, autodescrisa lesbiană stă într-o mașină și explică că a avut copii „în mod etic” – adoptându-i .

„Am menționat în ultimul meu videoclip că am fost la cumpărături de haine pentru copiii mei și mulți oameni sunt șocați să audă că am copii, având în vedere că mi-am dat în judecată părinții pentru că m-au avut fără permisiunea mea”, începe ea, susținând că intenționează să „clarifice” unele lucruri.

"Deci, părinții mei pe care i-am dat în judecată. Ei au contribuit, știți, să mă conceapă, iar mama care m-a crescut, m-a născut. Și de aceea i-am dat în judecată, pentru că nu am fost de acord să fiu aici, cum ar fi, nu eram conștient că va trebui să cresc și să am un loc de muncă pentru a mă întreține”, glumește Theaz.

Păstrând o față sinceră, ea adaugă: „Și pur și simplu nu am fost de acord cu asta. Nu au încercat să mă contacteze în niciun fel înainte de a mă naște pentru a vedea dacă chiar vreau să fiu aici și de aceea i-am dat în judecată.”

Theaz sugerează apoi femeilor însărcinate să angajeze un medium pentru a-și întreba copilul nenăscut dacă „vrea cu adevărat să fie aici”. „În caz contrar, te vor da în judecată pentru că eu îmi fac misiunea vieții de a-i învăța pe copii să-și dea în judecată părinții, ca să nu fie nevoiți să muncească”, insistă ea.

În ceea ce privește modul în care a ajuns sa aibă proprii ei copii, Theaz susține că adopția copiilor este „altfel” decât a îi naște.

„E diferit când adopți pentru că nu sunt aici din vina mea. Încerc doar să fiu o persoană bună și să-i ajut. Ştii ce vreau să spun?" ea impas.

Peste 17.600 de oameni au comentat videoclipul - și mulți nu au înțeles că relatarea lui Theaz este satira.

„Te lasă cineva să adopți?” a întrebat o persoană.

„Aș vrea ca copiii mei să mă dea în judecată. Pentru că, în schimb, i-aș da în judecată pentru toți banii pe care a trebuit să-i pun de-a lungul anilor. Lol, am văzut totul”, a proclamat cineva.

Cu toate acestea, unii oameni au bănuit ca este o glumă.

„Faptul că în contul tău scrie Cont satiră și toată lumea te întreabă dacă glumesti sau nu”, a scris un utilizator folosind mai multe emoji-uri care plâng și râd.

În timp ce un altul a spus: „Aceasta este o glumă, dar este atât de aproape de aripa progresistă încât este posibil”...

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound - Kass Theaz

Alte stiri din Life style

Ultima oră