Marea Britanie: un "bărbat însărcinat" pe coperta revistei Glamour pentru a sărbători "Luna Mândriei"

06 Iun 2023
Marea Britanie: un "bărbat însărcinat" pe coperta revistei Glamour pentru a sărbători "Luna Mândriei"

A fost pe coperta ediției britanice a revistei Glamour. Corpul pictat cu costum și cravată, cămașă albă, care se deschide pe o burtă proeminentă... La două săptămâni de la ședința foto, Logan Brown a născut-o o fetita „Nova”, scrie Radio France

Un „bărbat însărcinat” pe coperta unei reviste pentru femei este o premieră și un simbol. Momentul nu are nicio legătură cu Ziua Mamei ci cu luna iunie „luna Mândriei” (Pride). Și ca în fiecare an, revista britanică Glamour UK dedică un număr special drepturilor persoanelor din comunitatea LGBTQIA+.

Dar după ce a postat această copertă pe contul său de Instagram, revista a fost nevoită să suspende comentariile. Prea multe mesaje de ură.

Chiar dacă Logan Brown nu este nici primul care a născut un copil după ce a făcut o tranziție de gen, nici primul care a fost mediatizat! Deja în 2008, americanul Thomas Beatie s-a prezentat drept „primul gravid” , și-a spus povestea într-un documentar.

Si atunci cum a ramas "însărcinat"?

"Bărbatul însărcinat" a fost o femeie devenită bărbat și și-a păstrat sistemul reproductiv așa cum este permis de legea engleză. 

Într-o relație cu drag queen-ul britanic non-binar Bailey Mills, el vorbește în mod regulat despre viața lui de zi cu zi pe Instagram și TikTok și nu este ferit de mesaje violente și pline de ură, comentând frenetic sub postările sale că „bărbații nu pot fi însărcinați”, scrie Le Parisien

„Nu am fost surprinsă de niciunul dintre comentariile negative pe care le-am primit pentru că evident (sarcina mea) nu este un lucru obișnuit. Am sentimentul că vor fi mereu oameni în comentarii și războinici pe tastatură pe Instagram. Acești oameni spun lucruri online pe care probabil că nu mi le-ar spune niciodată în față”, a explicat "el" într-un interviu lung pentru Glamour.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Bailey j mills (@baileyjmills99)

Alte stiri din Life style

Ultima oră