„Îmi place că a spus asta”: Trump se bucură de laudele lui Putin

17 Sep 2023
„Îmi place că a spus asta”: Trump se bucură de laudele lui Putin

Liderul rus l-a lăudat recent pe Trump pentru că a promis în mod repetat că va pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, scrie Politico.

Planul fostului președinte Donald Trump de a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina are un susținător: președintele rus Vladimir Putin. Și Trump salută laudele.

„Președintele Putin a spus: „Auzim că Trump spune că va rezolva toate problemele arzătoare în câteva zile, inclusiv criza din Ucraina. Nu putem să nu ne simțim fericiți din cauza asta. "

"Ce crezi despre asta? E binevenit acest sprijin?” l-a întrebat Kristen Welker de la NBC pe Trump în timpul unui interviu la „Meet the Press”.

Ei bine, îmi place că a spus asta. Pentru că asta înseamnă că ceea ce spun eu este corect”, a spus Trump în interviul difuzat duminică.

Actualul favorit al republicanilor a spus că va pune capăt războiului din Ucraina într-o singură zi – o promisiune care a stârnit îngrijorare din partea liderilor ucraineni , care se tem că planul simplist al lui Trump ar implica SUA încercarea de a ceda pământ ucrainean Rusiei.

În timpul interviului, Trump a promovat ceea ce a descris ca fiind o relație pozitivă cu Putin, susținând în același timp că „nu a fost nimeni mai dur decât mine cu Rusia”.

„M-am înțeles cu Putin. Să-ți spun că m-am înțeles foarte bine cu el. Și acesta este un lucru bun, nu un lucru rău”, a spus Trump. „Are 1.700 de rachete nucleare. Și noi la fel. Dar, uite, asta e un lucru bun. E bine să ne înțelegem. Dar m-am înțeles cu el prin putere.”

Trump a atras critici pentru că uneori a fost de partea lui Putin în timpul președinției sale. La un summit de la Helsinki din 2018, Trump a spus că îl crede pe Putin față de agențiile de informații americane, când a spus că Rusia nu s-a amestecat în alegerile americane. „Președintele Putin spune că nu a fost Rusia. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi”, a spus el.

Alte stiri din Life style

Ultima oră