Folositi parfum? Probabil ca l-ati aplicat gresit pina acum

31 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Folositi parfum? Probabil ca l-ati aplicat gresit pina acum

Parfumul este un prilej de mândrie pentru mulți dintre noi. Dar cind vine vorba despre parfumare, sunt multe lucruri înțelese gresit și prea putin efort pentru a le clarifica.

Există trei mari greșeli pe care bărbații (și uneori chiar și femeile) le fac atunci când folosesc un parfum: aplicarea in zone greșite, aplicarea abundenta și frecarea pe piele după aplicare, conform businessinsider.com.

Parfumul este complicat. Uleiurile sale sunt create pentru a fi absorbite și amestecate cu uleiurile naturale ale pielii, creând un miros unic. Acest lucru nu se poate întâmpla insa când il aplicați pe îmbrăcăminte. Asadar, nu aplicați niciodată parfum pe nimic altceva decât pe piele. Ceea ce înseamnă că nici nu trebuie să-l pulverizați într-un nor și să treceti prin el.

Foarte mult conteaza si modul în care il aplicați pe piele. Daca il aplicați intr-un loc prea cald, mirosul s-ar putea disipa prea repede. Intr-un loc prea rece, cum ar fi încheietura mâinii, mirosurile nu se vor imprastia suficient pentru ca oamenii să-l observe.

Locul ideal pentru a aplica colonia este zona dintre piept și gât, inclusiv ambele. Un bonus este, in cazul bărbaților, părul toracic, care poate, de asemenea, retine uleiurile din parfum, crescând perioada de mentinere a mirosului pe piele.

Cat privește cantitatea, amintiți-vă de principiul cardinal: mai puțin este cu siguranță mai mult. "Parfumul ar trebui descoperit, nu anunțat", după cum spune Art of Manliness. Exagerati și veți da tuturor celor din jur dureri de cap. Probabil, și dumneavoastră.

Scopul aplicarii unui parfum este, pina la urma, să mirositi frumos, dar asigurați-vă, totusi, că nu sunteți prea timizi în aceasta privința. Fiti curajosi, dar calculati.

După ce aplicați colonia, nu frecați. Aceasta nu este o lotiune destinată absorbției - este un ulei menit să stea pe piele și să se amestece cu uleiurile naturale. Îndepărtarea acestuia poate determina o absorbție mai rapidă și poate chiar distorsiona mirosul.

Despre când și unde ar trebui să aplicati parfum sau apa de parfum... Ei bine, asta depinde de fiecare in parte.

Alte stiri din Life style

Ultima oră