Două din cinci neveste înșeală! Iată principalele patru motive

16 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Două din cinci neveste înșeală! Iată principalele patru motive

Studiul definește înșelatul exclusiv ca o relație sexuală cu un alt bărbat. 39% dintre femei au recunoscut că au înșelat cel puțin o dată în timpul mariajului. Conform Huffington Post, femeile au indicat principalele motive ca fiind nemulțumirile emoționale și sexuale.

Atenția
Femeile sunt nemulțumite că partenerii lor nu sunt suficient de atenți cu ele și nu alocă suficient timp discuțiilor în cuplu. Atenția este extrem de importantă pentru femei. Ele își doresc mereu să împartă griji și bucurii cu partenerul, consideră expertul.

Aprecierea
Femeile vor să fie apreciate ca un întreg. Daca reușiți să faceți două complimente sincere în fiecare zi, aprecierea este deja asigurată, fie că vorbim despre o floare sau un simplu SMS.

Ascultarea
Femeile se declară mulțumite dacă au discuții de cel puțin 30 de minute pe zi cu partenerul lor. În realitate, ele vor să fie ascultate. Nu este în regulă să începeți să îi dați sfaturi în jobul lor sau să luați partea prietenelor lor într-o ceartă. Trebuie în primul rând să vă puneți în locul lor.

Sexul
Neumann consideră că nemulțumirea sexuală provine de la numărul de partide sexuale care au loc între soț și soție în decursul unei luni. Statistica a arătat că femeile care au parte de aproximativ zece partide sexuale într-o lună, nu sunt dispuse să înșele.

Femeile care înșeală mărturisesc că fac dragoste de mai puțin de cinci ori într-o lună cu soțul lor. Cât priveste calitatea sexului, iată și teoria lui Neumann:“cheia sexului cu o femeie este mărimea inimii unui bărbat”.

Alte stiri din Life style

Ultima oră