Documentar TMZ - Ultimele zile ale lui Lisa Marie Presley: dependentă de opioide și cu datorii de 4 milioane de dolari, urmează o cură de slăbire drastică (video)

29 Ian 2023
Documentar TMZ - Ultimele zile ale lui Lisa Marie Presley: dependentă de opioide și cu datorii de 4 milioane de dolari, urmează o cură de slăbire drastică (video)

Lisa Marie Presley a urmat un regim extrem de slăbit în lunile care au precedat moartea ei, pentru că a vrut să arate cât mai bine pentru a sărbători filmul „Elvis” în timpul diferitelor ceremonii de premiere conform unor surse din familie, anunță documentarul TMZ. Cu 2 luni înainte de Globurile de Aur, Lisa Marie a suferit o operație plastică și a început să ia medicamente pentru slăbit. Ni s-a spus că a slăbit între 20 și 25 de kilograme în cele 6 săptămâni care au precedat Globes.

Mai mult, sursele din familie spun că Lisa Marie lua din nou opioide - o dependență cu care s-a luptat ani de zile. Lisa a realizat 2 interviuri în timpul Globurilor care au stârnit rumori: era slăbită, silabisindu-și cuvintele și atât de nesigură încât a trebuit să se țină de o prietenă în timp ce vorbea.  Surse din familie și din forțele de ordine spun pentru TMZ ca în dimineața în care a murit, Lisa s-a plâns de dureri abdominale.

Cauza morții Lisei a fost amânată în așteptarea rezultatelor toxicologice, care ar putea dura câteva luni. Deoarece cauza morții rămâne nedeterminată, există deja un război în familie. Priscilla Presley, mama Lisei Marie, a depus documente legale în care contestă o schimbare pe care se presupune că fiica ei a făcut-o în încrederea ei. Lisa a numit-o administrator pe Priscilla în 2010, dar a renunțat-o într-un amendament din 2016 care a înlocuit-o cu fiica ei, Riley Keough. Priscilla sugerează în documente că modificarea din 2016 este frauduloasă.

Potrivit TMZ, la momentul morții Lisei Marie, Keough (tatăl lui Riley și Benjamin) locuia cu familia și era foarte apropiat de gemene. O sursă citată în documentar a declarat că Priscilla Presley ar putea declanșa și ea în curând o bătălie în înstanță. O luptă crâncenă pentru custodia fiicelor minore se va da între doi dintre cei patru foști soți ai Lisei: tatăl lor natural, Michael Lockwood (58 de ani), ultimul soț al vedetei, și Danny Keough (61 de ani), primul ei soț.

La sfârșitul vieții, Lisa Marie Presley avea datorii de patru milioane de dolari, dintre care 2,5 milioane de dolari la fisc. Nu și-a gestionat niciodată prea bine finanțele, cheltuia mult, astfel că în ultimii 25 de ani terminase moștenirea de 100 de milioane de dolari de la tatăl ei.

Totuși, ea avea două asigurări de viață, în valoare de 10, respectiv 25 de milioane de dolari. Pentru a-și acoperi datoriile, ea a încercat să încaseze polița de 25 de milioane de dolari. A anunțat compania de asigurări și a completat documentele pentru a obține o sumă forfetară de doar două milioane de dolari, dar, din cauza unor greșeli în acte, polița nu a putut fi încasată.

După ce polițele vor fi încasate și după plata datoriilor, vor rămâne aproximativ 30 de milioane de dolari, care se vor împărți între cele trei fiice ale artistei. Totodată, acestea care vor moșteni Graceland, proprietatea din Memphis pe care Elvis Presley a cumpărat-o în anul 1957.

Deoarece gemenele sunt sunt minore, banii vor intra într-un fond special, de aici și lupta pentru custodie care e pe cale să izbucnească între cei doi foști soți ai Lisei și mama ei.

Alte stiri din Life style

Ultima oră