Actriţa din "Love story" a ajuns imaginea casei Chanel, la 80 de ani

11 Feb 2020 | scris de Bianca Maria Drug
Actriţa din "Love story" a ajuns imaginea casei Chanel, la 80 de ani

Ali MacGraw, celebra actriţă din neuitatul film "Love Story", în care a jucat alături de Ryan O'Neal, a redevenit, la vârsta de 80 de ani, imaginea casei de modă Chanel. Cea care acum 54 de ani a fost chipul parfumului Chanel n°5, participă acum la campania pentru colecţia de ceasuri J12, informează BFM TV.

Starul, care a format împreună cu Steve McQueen un cuplu celebru al cinematografiei, a apărut într-un scurt-metraj al casei de modă. Realizat în alb şi negru, acesta este realizat de fotografa franceză Brigitte Lacombe.

Ali MacGraw apare îmbrăcată în alb, şi, într-un minut, reface traseul tinereţii sale, în anii 1960 şi 1970. Şi explică şi relaţia ei cu timpul.

"Evident, un ceas îţi permite să ştii cât este ora, dacă eşti obsedat de timp. Dar eu am crezut întotdeauna că este o bijuterie specială", spune ea zâmbind.

Ali MacGraw, care şi-a început cariera ca manechin, a avut o scurtă, dar marcantă carieră în cinematografie. 

A intrat în sufletele şi minţile spectatorilor cu cel de-al treilea film, "Love Story", dar începând cu anii 1980 şi-a redus apariţiile în filme, devenind o ferventă militantă pentru drepturile animalelor.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră