Pe tine unde te-a prins #FacebookDown? Reţeaua de socializare a picat câteva minute

22 Ian 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Pe tine unde te-a prins #FacebookDown? Reţeaua de socializare a picat câteva minute

Trăim cu social media şi pare că nu mai putem exista fără social media. Aşa că, de câte ori pică una dintre reţelele de socializare, intrăm în panică, dăm click nervos pe ENTER, în speranţa remedierii sau, dacă e de durată, ne impacientăm că ne-a fost suspendat contul.

Luni, 22 ianuarie, după ora 14, ora României, Facebook a avut o sincopă de câteva minute. Numai bine ca unii, păţiţi deja, să se sperie că iar le-a suspendat Mark Zuckerberg contul, iar alţii să facă bancuri, după ce au respirat uşuraţi când şi-au văzut pagina din nou funcţională.

 

 

Mulţi s-au dus la Twitter pentru a întreba ce se petrece cu Facebook. Este forma lor de back-up de reţea. După cum comenta unul dintre utilizatori: "Bine ati venit pe Twitter, cea mai populara retea sociala atunci cand Facebook e picat. #facebookdown".

 

 

A apărut imediat şi hashtag #FacebookDown, şi oamenii au comentat - tot pe Facebook - mai în glumă, mai în serios, despre cum "şi-au petrecut" momentele de "lipsă de Facebook".

Nu se cunosc, deocamdată, motivele pentru care reţeaua a avut această sincopă. Dar, la câte schimbări are de gând să opereze reţeaua, nu este de mirare că mai are şi probleme.

Alte stiri din It

Ultima oră