''Mutăm ROmânia ONline!'' - campanie a platformei Bunnyshell

01 Apr 2020 | scris de A.A.
''Mutăm ROmânia ONline!'' - campanie a platformei Bunnyshell

Bunnyshell sprijină accelerarea digitalizării business-urilor românești lansează campania ”Mutăm ROmânia ONline!” prin care oferă migrare gratuită în Cloud IMM-urilor afectate de COVID-19.

Compania românească pune la dispoziție platforma Bunnyshell , gratuit, timp de 6 luni, pentru ONG-uri, sisteme medicale și educaționale, care își desfășoară activitatea contribuind la lupta împotriva Coronavirusului (COVID-19), iar pentru a sprijini IMM-urile a pregătit migrare gratuită în Cloud, precum și 50% reducere, timp de un an, la toate cele 3 pachete Bunnyshell .

În contextul necesității distanțării sociale, mutării vieții normale în online și a telemuncii impuse în perioada următoare, platforma vine cu o serie de măsuri necesare pentru a susține acest proces de transfer în cloud și răspunde și la câteva întrebări importante: ”Suntem martorii unei dezvoltari fara precedent a industriel de Cloud, insa stim ca adoptia de cloud poate ridica reticiente si intrebari. Cum putem migra la o platforma Cloud? Ce strategii de migrare să alegem? Cum ne protejam datele in cloud si cum putem asigura continuitatea afacerii?”

Compania vine și în sprijinul iMM-urilor: ”Contribuim la schimbarea focusului catre online si transformare digitala a tuturor IMM-urile afectate economic de catre Coronavirus (COVID-19) prin :

  • Migrare gratuita in cloud
  • 50% discount timp de 12 luni pentru platforma bunnyshell”

”Platforma Bunnyshell, gratuit, timp de 6 luni, pentru ca toate companiile din domeniul medical, cercetare, educație si ONG-uri, care construiesc si cauta activ solutii impotriva Covid-19, sa isi accelereze dezvoltarea.”, mai spun reprezentații campaniei

Alte stiri din It

Ultima oră