Huawei lanseaza update la versiunea Lollipop pentru majoritatea device-urilor

08 Apr 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Huawei lanseaza update la versiunea Lollipop pentru majoritatea device-urilor

O veste buna vine de la Huawei, care intentioneaza, potrivit presei de specialitate, sa updateze versiunea de Android, la Lollipop, pentru majoritatea device-urilor sale lansate in 2014.

Informatia despre update nu a aparut decat acum, cu cateva zile inaintea unui mare eveniment asteptat la Londra, unde compania chineza urmeaza sa lanseze noul Ascend P8. Dar vestea buna a sosit, iata, iar fanii produselor companiei nu au decat sa se bucure ca in curand vor beneficia de noua versiune de Android.

Lista device-urilor care vor primi update include Ascend Mate 7, Ascend Mate 2, Ascend P7 si Ascend G7. Mate 7 va primi update-ul in urmatoarele luni, apoi vor urma alte modele. Data exacta a lansarii update-ului nu este cunoscuta inca oficial, precizeaza whatsontech.com.

Interesant, precizeaza sursa citata, Ascend Mate 2 va primi Lollipop direct de la versiunea prezenta, Android 4.3 Jellybean. Surprinzator, subliniaza aceeasi sursa, Huawei a sarit de pe lista recent anuntatele Honor 6 si Honor 4X din prima faza a updatarii, deci utilizatorii acestor modele vor mai avea ceva de asteptat pana sa capete noua versiune, in schimb vor avea parte de interfata de utilizator noua, EMUI 3.0 pe Android 4.4.4 KitKat.

Alte stiri din It

Ultima oră