Chinezii inventează o mașină virtuală de sărutat la distanță (video)

01 Mar 2023
Chinezii inventează o mașină virtuală de sărutat la distanță (video)

Ești într-o relație la distanță și îți este dor de partenerul tău? Acest dispozitiv chinezesc permite acum oamenilor să împărtășească un sărut prin tehnologia 3D, scrie SkyNews.

Un grup de studenți din China a creat un dispozitiv de sărut de la distanță pentru persoanele aflate în relații la distanță.

Gadgetul 3D din silicon are un modul în formă de gură și este declanșat printr-un sărut, care este apoi transferat în „gura” de pe cealaltă parte.

Imită mișcarea, temperatura și presiunea sărutului folosind senzori și se conectează la telefoane prin Bluetooth și o aplicație.

Inventatorul principal, Jiang Zhongli, a declarat pentru Global Times că a avut o relație la distanță cu iubita lui când i-a venit ideea dispozitivului, scrie The Independent

„În universitatea mea, am fost într-o relație la distanță cu prietena mea, așa că ne contactăm doar prin telefon”, a informat presa de stat. „De aici a apărut inspirația acestui dispozitiv.”

Jiang a mai spus că dispozitivul ar putea fi folosit pentru a promova relații monogame, deoarece poate săruta doar un expeditor și un receptor odată. De asemenea, necesită acordul ambelor părți, conform South China Morning Post .

Se pare că aplicația poate ajuta și utilizatorii să cunoască pe cineva nou. Potrivit CNN, doi străini pot schimba în mod anonim săruturi în funcția „pătrat sărut” a aplicației. De asemenea, utilizatorii își pot „încărca” săruturile în aplicație pentru ca alții să le descarce și să le experimenteze.

Aparatul poate transmite chiar sunetul pe care îl face utilizatorul atunci când se sărută.

Dispozitivul de sărutat este vândut în prezent pe cel mai mare site de cumpărături online din China, Taobao. Un set individual de buze are un preț de aproximativ 260 de yuani (38 USD) fiecare și aproximativ 550 de yuani (79 USD) pentru o pereche. 

„Este dincolo de înfiorător”, a spus o persoană pe Twitter, în timp ce altcineva a postat pe Twitter: „Este super ciudat”.

„M-a convins din nou că a avea o relație la distanță este o idee destul de proastă”, a scris o altă persoană.

Alte stiri din It

Ultima oră