Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

11 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

Se ia una bucată istoric și publicist. Se perpelește la foc continuu. Se condimentează bine și se găsește rețeta perfectă pentru o discuție top. Nici prea dulce, nici prea picantă, în ton cu vremurile pe care le trăim.

Ion Cristoiu ne lămurește ce mesaj a transmis Putin lumii pe 9 mai 2022. Sau a fost o paradă fără mesaj? Cum s-a văzut prin ochii publicistului și a istoricului imaginea țarului rus? Un bătrânel care are nevoie de pătură pentru a-și încălzi picioarele sau același om cu obsesii și ambiții imperiale?

Care este profeția lui Ion Cristoiu în ceea ce privește Rusia? Va rezista tuturor sancțiunilor impuse de Occident? Vor exista învinși și învingători în acest război care durează deja de 78 de zile?

Și fiindcă v-am promis rețeta perfectă de analiză și discuție, trecem și pe tărâm românesc pentru a vedea cu ce se mai ocupă, din când în când, prin punctele esențiale, și aleșii noștri. Chiar așa, mai este cineva interesat de școala românească? De educație? De cultură? De nivelul de trai al cetățenilor? De progres economic? Cum arată România de astăzi?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră