Vector Watch va fi distribuit și prin Network One Distribution

13 Ian 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Vector Watch va fi distribuit și prin Network One Distribution

În prezent, Vector Watch se găseste deja în oferta comercială a eMAG, Flanco, Altex, Media Galaxy, Evomag.ro, F64.ro, CEL.ro, PC Garage.ro și Vexio.ro. În zilele următoare, și magazine precum elefant.ro, Arsis și Whatchshop.ro vor adăuga în lista proselor comercializate ceasul inteligent cu o autonomie a bateriei de 30 de zile.

 

Prin parteneriatul cu NOD, Vector Watch își va accelara dezvoltarea la nivel național, țintind pentru o creștere de până la zece ori a volumelor tranzacționate până la sfârșitul anului 2016. Prețul pentru achiziția unui ceas variează între 1.350 și 2.200 lei.

 

Lansată în 2014, Vector Watch este o companie internațională de tehnologie, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București. Compania a dezvoltat un sistem de operare propriu bazat pe un consum efficient de energie, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fără precedent pe această piață.

 

Viziunea Vector este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente și de a spori confortul vieții prin furnizarea de informații relevante, pe baza unei tehnologii simple și intuitive. Cu cele două modele – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector Watch este un ceas reprezentativ pentru designul minimalist, evidențiindu-se prin stilul său simplu și rafinat.  

Alte stiri din Gadget

Ultima oră