Robert Lewandowski, noul ambasador al brandului şi produselor Huawei

13 Noi 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Robert Lewandowski, noul ambasador al brandului şi produselor Huawei

Robert Lewandowski, căpitanul echipei naționale de fotbal din Polonia și unul dintre cei mai buni jucători din lume, care activează la Clubul de fotbal Bayern Munchen, a devenit noul ambasador Huawei pentru Europa Centrală și de Est, Țările Baltice și Peninsula Scandinavă.

Începând cu 12 noiembrie, Robert Lewandowski va promova atât brandul, cât și produsele Huawei: smartphone-uri, tablete și dispozitive portabile. Sloganul “Make it Possible” oglindește realizările fotbalistului, alegerea acestuia ca ambasador al brandului Huawei venind în mod natural. 

Robert Lewandowski este principalul atacant al echipei de fotbal Bayern Munchen si căpitanul echipei naționale a Poloniei.

În sezonul 2014 - 2015 a fost desemnat cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 17 goluri înscrise în 31 de meciuri.

În data de 22 septembrie a bătut recordul Europe's Big Five Football Leagues, înscriind cinci goluri în mai puțin de 8 minute și 59 de secunde. Acest record îl desemnează cel mai rapid marcator din istoria fotbalului.

Drumul spre succes nu a fost unul ușor pentru Lewandowski. Acest jucător a fost nevoit să lupte împotriva tuturor obstacolelor, pentru a reuși pe plan profesional. Însă, datorită ambiției și încrederii în propriile forțe, el a reușit să facă posibil atingerea celui mai mare vis.

Începând cu luna noiembrie, Robert Lewandowski va colabora constant cu brandul Huawei, urmând să fie implicat în numeroase activități ale acestuia.

Alte stiri din Gadget

Ultima oră