Razer anunță cele mai mici și mai puternice laptopuri de gaming din lume

24 Apr 2019 | scris de A.V.
Razer anunță cele mai mici și mai puternice laptopuri de gaming din lume Galerie foto (3)

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat lansarea noului Razer Blade Pro 17, laptopul de gaming cu diagonala de 17 inci cu un nou design și specificații aduse la zi.

Noul vârf de gamă din oferta Razer a fost reconstruit de la zero, oferind un design inovator, cele mai performante componente din categoria sa și destule porturi, astfel încât să reprezinte un nou punct de referință pe piața laptopurilor de gaming. 

“Noul Blade Pro este cel mai puternic și versatil laptop creat vreodată de Razer, capabil să înlocuiască cele mai puternice sisteme desktop,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer.

“Este laptopul perfect pentru gamerii care vor un ecran de dimensiuni generoase, nenumărate opțiuni de conectivitate și o performanță fără compromisuri”, a mai spus sursa citată.

Conceput pentru a oferi cea mai bună performanță posibilă în condițiile dimensiunilor sale reduse, noul Razer Blade Pro 17 este cu până la 25% mai mic decât alte laptopuri de gaming cu diagonala de 17”. 

Gestionarea emisiei de căldură a fost îmbunătățită prin folosirea tehnologiei de răcire proprietară Razer, bazată pe folosirea unei camere de vapori și a mai multor ventilatoare.

Noul design asigură temperaturi de funcționare reduse, chiar și atunci când Razer Blade Pro 17 este solicitat la maximum în cadrul turneelor de gaming profesionist sau a sesiunilor de joacă prelungite. 

Echipat cu cea de-a noua generație de procesoare Intel® Core™ i7-9750H cu viteze de bază de  2.6Ghz ce pot fi crescute până la 4.5GHz, noul Razer Blade Pro 17 face față oricărei provocări.

Ideal pentru cei care au nevoie de multă putere de calcul, noile procesoare cu șase nuclee, ce folosesc tehnologia Hyperthreading, fac față cu brio la sarcinile de editare video sau la cele de streaming. 

Folosind soluțiile grafice NVIDIA® GeForce RTX™, noile laptopuri Razer Blade Pro 17 vor fi disponibile cu plăci grafice RTX 2060, RTX 2070 cu Max-Q Design sau RTX 2080 cu Max-Q Design.

Utilizând capabilitățile de ray tracing în timp real oferite de RTX, jucătorii pot beneficia de o fidelitate vizuală cu mult îmbunătățită. De asemenea, driverul Creator Ready de la NVIDIA asigură timpi de randare mai mici și o eficiență îmbunătățită în suitele de creație. 

Noul Razer Blade Pro 17 este echipat cu 16GB de memorie DDR4-2667MHz dual-channel. Entuziaștii hardware vor putea profita de slot-urile de extensie a memoriei, care oferă suport pentru modulele compatibile Intel® XMP, cu viteze de până la 3200MHz.

De asemenea, noile dispozitive includ și un SSD PCIe cu o capacitate de 512 GB, alături de un slot m.2 compatibil cu standardele SATA și PCIe. Fiecare slot poate găzdui unități de stocare cu capacități de până 2TB.  

Ecran performant

Conceput pentru gameri și creatori de conținut deopotrivă, fiecare Razer Blade Pro 17 va dispune de un ecran cu diagonala de 17.3”, rezoluție Full HD (1920x1080) și refresh rate de 144Hz, calibrat special din fabrică.

Finisajul mat asigură unghiuri mari de vizionare a conținutului. Acoperind 100% din spectrul de culori sRGB, noul Blade Pro este perfect pentru a te lăsa captivat de jocurile tale preferate sau pentru crearea propriilor capodopere. 

Marginea ecranului este deosebit de subțire, având grosimea de doar 6.0mm. Camera IR compatibilă cu tehnologia Windows Hello este amplasată deasupra ecranului, garantând siguranța datelor și logarea rapidă prin folosirea recunoașterii faciale. 

Conectivitate superioară

Noul Razer Blade Pro 17 include cele mai noi opțiuni de conectivitate printre care trei poturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, un port HDMI 2.0b, un port Realtek 2.5Gb Ethernet, un cititor de carduri UHS-III SD și două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C (unul dintre acestea funcționând și ca port Thunderbolt™ 3). 

Conectivitatea wireless a fost îmbunătățită prin adăugarea Bluetooth 5.0 și a noii plăci de rețea Intel Wireless AX WLAN, capabilă de viteze de până la 2.4Gb/s. 

Avantajul Razer

Gama Razer Blade reprezintă fuziunea dintre performanță și mobilitate. Fiecare laptop este produs prin frezare CNC dintr-un singur bloc de aluminiu, pentru o rezistență ridicată și greutate redusă, iar finisajul anodizat are o rezistență deosebită la zgârieturi.

Sistemul de operare rămâne unul curat, fără bloatware sau aplicații inutile care să încetinească performanțele laptop-ului. 

Touchpad-ul cu dimensiuni generoase, confecționat din sticlă, folosește driveri de Windows care asigură maximum de precizie pentru fiecare mișcare și fiecare clic.

Noul Razer Blade Pro 17” include taste cu iluminare personalizabilă individual prin tehnologia Razer Chroma, utilizatorii putând să aleagă din 16,8 milioane de culori. 

Preț și disponibilitate
Prețuri de la 2.699,99 Euro 
Noul Razer Blade Pro 17 va fi fisponibil din mai 2019 pe pagina Razer.com ași în oferta anumitor parteneri de retail în SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania și China.
 

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră