PRIMELE IMAGINI cu iPhone 7! (VIDEO)

03 Iul 2015
PRIMELE IMAGINI cu iPhone 7! (VIDEO)
Pe internet au început să circule primele imagini cu noul model de telefon de la Apple, iPhone 7 sau iPhone 6s, model ce va fi lansat în septembrie. 
 
Potrivit The Independent, noul telefon arată identic cu ultimul model, însă cu îmbunătăţiri semnificative: viață mai lungă a bateriei, un ecran mai senzitiv și un procesorul cu patru nuclee A9Xo.
 
Telefonul iPhone 7 nu va avea o baterie cu o capacitate mai mare, ci va fi dotat cu un modem care va dubla viteza internetului, iar aparatul va funcționa mult mai eficient. 
 
Nici camera foto nu a fost ignorată. iPhone 7 va fi dotat cu un senzor de 12 megapixeli și un de led dublu, care emite mai multă lumină. Camera din faţă va avea un senzor de 4 megapixeli, unghiul de vizibilitate fiind extins la 120 de grade. 
 
În perioada ianuarie-martie 2015, vânzările de iPhone au crescut cu 40% până la 61,2 milioane de unități astfel că Apple a trecut în fața rivalilor de la Samsung, care timp de trei ani au deținut titlul de lider pe piața mondială de smartphone-uri. 
 
Tot în primele trei luni ale acestui an, vânzările de telefoane iPhone pe piața chineză le-au devansat pentru prima dat pe cele de pe piața din SUA.
 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră