Tabletă de 13,3 inci, de la Lenovo: Yoga 2 Pro

03 Iun 2015
Tabletă de 13,3 inci, de la Lenovo: Yoga 2 Pro
După ce au făcut studii care au arătat ca 88% dintre utilizatori consumă cantități mari de conținut digital acasă, iar mai mult de jumătate urmăresc săptămânal programe TV pe astfel de gadget-uri, cei de la Lenovo au lansat o tabletă supradimensionată, cu ecran de 13,3 inci: Lenovo Tablet Yoga 2 Pro, dotată cu proiector integrat Pico și sistem audio cu subwoofer.

Cu o greutate de 950 grame și un ecran generos, nu doar pentru cei care vor să se uite la filme, tableta Yoga 2 Pro nu este totuși incomodă pentru utilizator, datorită design-ului inovator, scrie agerpres.ro.

În plus, poate fi pusă pe birou, cu ajutorul standului, și permite patru moduri de utilizare — Susținere, Înclinat, Ridicat și Suspendat. În partea inferioară există un cilindru care adăpostește bateria de mare capacitate și, la fel ca la modelele anterioare, există piciorul rabatabil pentru susținere, dar de această dată Lenovo a decupat o porțiune din piciorul de sprijin pentru a permite atârnarea tabletei de orice sistem de susținere, pentru utilizarea în modul 'Hang'.

Deși este o tabletă de dimensiuni mari, totul pare foarte ușor și normal când îi utilizezi diversele funcții, singurele momente când utilizatorul se poate simți ... mai ciudat fiind atunci când Yoga 2 Pro este folosită ca și cameră foto, deși este greu să reziști acestei tentații pentru că poți face fotografii frumoase cu camera principală de 8 MP, cu un obiectiv cu deschidere f 2.2, sticlă cu reducere avansată a reflexiilor și focalizare automată. 

Procesorul este Intel Atom Z3745, iar sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea de stocare este de 32 GB, fiind acceptate carduri microSD de până la 64 GB. Fișierele și fotografiile sunt deschise rapid, iar trecerea de la o aplicație la alta se face fluid, fără întârzieri. Autonomia tabletei este ridicată, chiar dacă pe parcursul testului nu am obținut niciodată performanța de 15 ore indicată de producător. Chiar în condiții de utilizare intensă și cu perioadă minimală de stand-by, am obținut o autonomie de cinci ore, rezonabilă ținând cont de faptul că ecranul high-resolution este mare, de 13,3 inci.

Un alt punct forte al tabletei Lenovo este sunetul captivant. Sistemul integrat de sunet, de 8 W, oferă o experiență audio interesantă grație celor două difuzoare frontale cu incintă mare și subwoofer-ului JBL, cu procesare audio Wolfson Master HiFi și sunet surround Dolby. 

Excelentă ca tabletă de entertainment în casă, cu un ecran QHD care oferă imagini HD uimitoare și cu unghi de vizualizare larg (178 grade) și cu un proiector integrat de calitate, care proiectează un ecran de până la 50 de inci pe orice perete, Yoga Tablet 2 Pro nu poate fi considerată totuși un substitut pentru un sistem home theater.

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră