Vedetele din Dallas s-au reunit pentru a face fotografii înaintea celei de-a 45-a aniversări a serialului

16 Iun 2023
Vedetele din Dallas s-au reunit pentru a face fotografii înaintea celei de-a 45-a aniversări a serialului Galerie foto (6)

Starurile din Dallas, Patrick Duffy și Linda Gray, se reunesc cu colegii lor în Palm Springs pentrui fotografii înaintea celei de-a 45-a aniversări a celebrului serial, scrie Daily Mail.

Patrick Duffy, Linda Gray, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Sheree Wilson și Cathy Podewell s-au alăturat regizorului Michael Preece la Oscar din Palm Springs, California. 

Fotografiile exclusive de la reuniune care au fost distribuite de revista People îi arată pe membrii distribuției zâmbind strălucitor și îmbrățișându-se în timp ce discutau despre moștenirea serialului.  

Dallas se concentrează pe viețile familiei Ewing, ale baronilor petrolului texan și ale fermierilor care se ceartă cu familia rivală Barnes. Serialul CBS a avut loc între 1978 și 1991, iar personajele sale erau celebre.

„Cred că Dallas a fost ca telenovelele foarte populare și a satisfăcut aceeași nevoie a oamenilor cărora le place să aibă o poveste recurentă, suspans și ceva de așteptat”, a spus Gray.

„Deoarece serialul a durat atâția ani, publicul a ajuns să cunoască personajele și le păsa cu adevărat [ele], iar personajele au trecut prin atât de multe”, a continuat ea. 

„Și cred că fanilor le-a plăcut foarte mult să se raporteze la poveștile care erau mai mari decât viața. Cred că au fost cu siguranță mai mari decât viața, așa că au putut trăi indirect prin acele personaje. Dallas a fost atât de influent. 

Victoria Principal , care a interpretat-o ​​pe Pamela Barnes Ewing, nu a fost la reuniune. Și un număr de membri cheie ai distribuției au murit, inclusiv Barbara Bel Geddes, Jim Davis și Ken Kercheval. 

Larry Hagman, care l-a interpretat pe JR Ewing în serial, a murit din cauza unor complicații de cancer în 2012. 

Patrick Duffy, 74 de ani, l-a jucat pe Bobby Ewing

Patrick Duffy a avut mare succes în rolul lui Bobby Ewing, fiul cel mai mic al lui Jock și a lui Miss Ellie Ewing. Hotărârea personajului său de a face întotdeauna ceea ce trebuie l-a pus în dezacord cu fratele său mai mare, JR. 

Bobby a fost ucis în serial în 1985 dar s-a întors un an mai târziu, ieșind din duș, deoarece întreagul sezon s-a dezvăluit a fi visul interesului său amoros Pamela Barnes Ewing. 

Patrick  Duffy și-a reluat rolul în filmele de televiziune ale serialului JR Returns și War of the Ewings la mijlocul anilor 1990, în timp ce juca în serialulde familie Step by Step. 

Mai târziu, a apărut în continuarea seriei TNT din Dallas, care a fost difuzată din 2012 până în 2014 și a prezentat mulți dintre membrii distribuției inițiale. 

Duffy a fost căsătorit cu balerina profesionistă Carlyn Rosser din 1974 până când aceasta a murit de cancer în 2017. El are o relație cu actrița Happy Days Linda Purl, în vârstă de 67 de ani, din 2020. 

Anul trecut, actorul și-a reluat rolul lui Stephen Logan din The Bold and the Beautiful, iar iubita lui din viața reală, Purl, a fost noua sa dragoste în telenovelă.

Duffy a continuat să lucreze în mod constant, dar i se amintește adesea de timpul petrecut în Dallas, pe care l-a comparat cu serialele de Succession și Yellowstone.  

„Așa cum a fost scris Dallas, este șablonul standard de scriere pentru seriale care se desfășoară în orice perioadă de timp, de la câteva episoade la ani. Dar da, totul a început cu noi”, a spus el pentru People. — Chiar m-am gândit la asta cu Succession.

Linda Gray, 82 de ani, a jucat-o pe Sue Ellen Ewing

Linda Gray este cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Sue Ellen Ewing, soția alcoolică și nefericită a lui JR Ewing. Actrița a jucat în Dallas din 1978 până în 1989 și a apărut și în filmele de televiziune ale serialului. 

Mai târziu, ea și-a reluat rolul pentru renașterea show-ului în 2012. Trei ani mai târziu, și-a publicat memoriile, "Drumul către fericire este mereu în construcție".

Gray a fost căsătorită cu directorul de artă și fotograful Ed Thrasher din 1962 până în 1983. Împreună, au avut doi copii, Jeff Thrasher și Kehly Sloane. 

În noiembrie 2020, ea a anunțat pe Instagram că fiul ei, Jeff, a murit de leucemie la vârsta de 56 de ani. Linda Gray continuă să joace, iar cel mai recent a apărut în serialul de podcast Tara Tremendous și spinoff-ul său Tremendous Boy. 

Charlene Tilton, 64 de ani, a interpretat-o pe Lucy Ewing

Tilton a avut rolul de fiica obraznică a serialului, Lucy Ewing, fiica lui Gary Ewing și a lui Valene Clements Ewing. 

Personajul ei a fost de obicei chiulind de la școală și tăvălindu-se prin fân cu cowboy-ul de le fermă Ray Krebbs, despre care a aflat mai târziu că era unchiul ei.

Actrița a fost supranumită „Piticul otrăvitor” de către regretatul radiodifuzor Terry Wogan din cauza glumelor ei de pe ecran și a staturii ei mici. 

„Cred că a fost, din câte știu, primul serial care ți-a oferit personaje cu adevărat defecte, dar care au fost iubite de public. Și fiecare dintre noi avea un defect major, dar totuși ei erau oameni și publicul îi iubea”, a spus Tilton pentru People of Dallas. 

Tilton continuă să joace, iar cel mai recent a jucat-o pe Pam în filmul din 2023 Heaven Sent, care a avut premiera pe platforma de streaming bazată pe credință și familie Pure Flix.

Audrey Landers, 66 de ani, a jucat rolul lui Afton Cooper

Landers a avut un rol secundar în Dallas și și-a făcut debutul ca Afton Cooper în cel de-al patrulea sezon al serialului. 

Actrița a scris și a interpretat propriile cântece în spectacol în timp ce o interpreta pe cântăreața de club de noapte, care era sora lui Mitch Cooper și iubita lui Cliff Barnes.

După ce a părăsit Dallas în 1984, a fost distribuită ca Val Clarke în versiunea de film din 1985 a A Chorus Line. Ea și-a reluat rolul de Afton de mai multe ori de-a lungul anilor și, cel mai recent, a jucat în cel de-al doilea sezon al repornirii de scurtă durată a serialului. Landers continuă să joace, iar ea a apărut cel mai recent în filmul de televiziune din 2022  Cloudy with a Chance of Christmas.

Steve Kanaly, 77 de ani, l-a interpretat pe Ray Krebbs 

Steve Kanaly este cunoscut mai ales pentru rolul său de Ray Krebbs, cowboy-ul cu o inimă de aur.

Personajul lui s-a dezvăluit în cele din urmă a fi fiul nelegitim al lui Jock Ewing, ceea ce a ridicat semne de întrebare serioase cu privire la dragostea lui cu Lucy Ewin, după ce aceasta s-a dovedit a fi nepoata lui.

Kanaly a făcut apariții sporadice în emisiuni înainte de a-și relua rolul în revenirea serialului Dallas din 2012 până în 2014, ultimul rol afișat pe pagina sa IMBD. 

Actorul este și pictor în acuarelă și este căsătorit de aproape 50 de ani cu Brent Power.

Joan Van Ark, în vârstă de 79 de ani, a interpretat-o ​​pe Valene „Val” Ewing

Van Ark a avut marele ei succes când a fost distribuită ca Valene Ewing în 1978.

După ce a făcut mai multe apariții în televiziune în primă fază, ea a devenit un personaj principal al spinoff-ului din Dallas Knots Landing, care a avut premiera în 1979.  Knots Landing i-a urmat pe Valene și Gary Ewing după ce s-au căsătorit pentru a doua oară și s-au mutat în California pentru a-și relua viața.

Van Ark continuă să joace și a lucrat la voce pentru diverse proiecte în ultimii ani, inclusiv jocul video Redfall. Ea este căsătorită cu reporterul de televiziune John Marshall din 1966 și împreună au o fiică, actrița Vanessa Marshall. 

Sheree Wilson, în vârstă de 64 de ani, a jucat rolul lui April Stevens Ewing 

Wilson a jucat-o pe April Stevens Ewing la Dallas din 1986 până în 1991. Actrița era însărcinată când a părăsit serialul în prima jumătate a sezonului final. Ea a cerut să fie ucisă pentru că a vrut să se concentreze pe a fi mamă. 

Personajul lui Wilson a murit tragic în brațele soțului ei, Bobby Ewing, după ce a fost împușcată și ucisă în luna de miere din Paris. 

Ea a continuat să îl interpreteze pe Alex Cahill în toate cele nouă sezoane din Walker, Texas Ranger, care a avut premiera în 1993.

Wilson are doi fii cu fostul ei soț, Paul DeRobbio, cu care a fost căsătorită din 1991 până în 2004. 

Ea este căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, Vince Morella, din 2018 și, la fel ca mulți dintre colegii ei de distribuție, continuă să joace.  

Wilson are două proiecte care sunt în preproducție: Rose in Paradise și scurtmetrajul One Crazy Night. Ea a jucat recent și o bunică în filmul din 2022 Flip Turn. 

Cathy Podewell, în vârstă de 59 de ani, a interpretat Cally Harper Ewing

Podewell a fost aleasă în rolul lui Cally Harper Ewing, a doua soție a lui JR Ewing, și a apărut în telenovela din 1988 până în 1991. 

Ea a avut o serie de apariții în seriale de televiziune populare de-a lungul anilor, inclusiv Murder, She Wrote, Beverly Hills, 90210, Growing Pains și Walker, Texas Ranger. 

Podewell și-a reluat și rolul în cel de-al doilea sezon al reboot-ului de la Dallas în 2013. 

Podewell este căsătorită cu soțul ei, Steven Glueck, din 1989 și au împreună trei copii.  

 

Alte stiri din Film

Ultima oră