Tom Cruise va filma la bordul Stației Spațiale

06 Mai 2020 | scris de A.A.
Tom Cruise va filma la bordul Stației Spațiale

Actorul american Tom Cruise intenţionează să filmeze o peliculă din spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), în colaborare cu agenţia spaţială americană NASA, care a confirmat informaţia, relatează miercuri DPA, preluat de Agerpres

"NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale!", a scris marţi pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.

"Avem nevoie de media populare pentru a inspira o nouă generaţie de ingineri şi oameni de ştiinţă, pentru ca planurile ambiţioase ale NASA să devină o realitate", a adăugat el pe Twitter.

Site-ul de specialitate Deadline.com a relatat anterior că Tom Cruise intenţionează să implice compania privată de călătorii spaţiale a lui Elon Musk, SpaceX, în acest proiect.

Musk nu a confirmat în mod oficial o posibilă colaborare, dar a comentat la postarea NASA, declarând :”Va fi foarte distractiv””, precizează The Guardian.

Pelicula nu va face parte din seria "Mission: Impossible" şi nu a fost anunţat deocamdată studioul de film care o va produce.

Filmările la "Mission: Impossible 7" din Italia, cu Tom Cruise în rol principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră