Scandalul pantofilor de la Cannes continuă: O supervedetă a venit în sandale fără toc

22 Mai 2015
Scandalul pantofilor de la Cannes continuă: O supervedetă a venit în sandale fără toc
Dupa ce, zilele trecute, un scandal-monstru legat de așa zisa ținută obligatorie a vedetelor care păsesc pe covorul roșu a zguduit orasul de pe Riviera Franceza, actrița Lara Reid a apărut, joi, intr-o rochie aurie si sandale joase, cu talpa extrem de subtire, in aceeasi nuanta.

The Mirror scrie că vedeta a venit totusi aranjata "la patru ace", cu machiaj de seară, oja asortata si bijuterii pretioase. S-a incapatanat insa sa nu respecte eticheta si in privinta incaltamintei.

Presa mondena asteapta insa cu sufletul la gura ca actorii de gen masculin sa apara pe tocuri, asa cum au promis cativa, mai in gluma, mai in serios, la o conferinta de presa unde s-a atins si tema codului vestimentar.

Producătoarea de film Valeria Richter, care are piciorul stând amputat, i-a acuzat pe organizatorii festivalului de film de la Cannes de persecuție, după ce a fost oprită să calce pe covorul roșu pentru că nu avea... pantofi cu toc.

Organizatorii festivalului au dezmințit că ar exista un cod vestimentar obligatoriu. Un purtător de cuvânt a precizat că cei care i-au vorbit urât producătoarei au fost avertizați că nu au dreptul să înlăture femeile care nu sunt încălțate cu pantofi cu toc.

Alte stiri din Film

Ultima oră